Ανακαλεί την πρόταση του για τις αποδοχές και την διάθεση μετοχών στα στελέχη της εταιρείας το διοικητικό συμβούλιο της Attica Group ενώ προσέλαβε εταιρεία συμβούλων για να εκτιμήσει και προτείνει βελτιώσεις στη λειτουργία του στόλου της.

Πρόκειται για κινήσεις που έρχονται μετά τον τραγικό θάνατο του 36χρονου Αντώνη στο λιμάνι του Πειραιά.

Ειδικότερα σε ανακοίνωση της η ATTICA Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι σε σημερινή συνεδρίασή του το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε να εισηγηθεί προς την Τακτική Γενική Συνέλευση 2023 της Εταιρίας, που θα συνεδριάσει εξ αναβολής την 26.09.2023, ή σε κάθε άλλη τυχόν μετ’ αναβολή ή διακοπή συνεδρίασή της, τη μη συζήτηση και τη μη λήψη απόφασης επί των υπ’ αριθμ. 12 και13 θεμάτων Ημερήσιας Διάταξης της από 17.8.2023 Πρόσκλησης και συγκεκριμένα για τα θέματα:

– 12. Έγκριση της αναθεωρημένης Πολιτικής Αποδοχών της Εταιρίας.

– 13. Πρόταση μετόχου για την παροχή εξουσιοδότησης στο Διοικητικό Συμβούλιο για τη θέσπιση προγράμματος διάθεσης μετοχών κατ’ άρθρο 113 παρ. 4 του ν. 4548/2018 σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και στελέχη της Εταιρίας και των συνδεδεμένων µε αυτή εταιριών κατά την έννοια του άρθρου 32 του ν.4308/2014, με τη μορφή δικαιωμάτων προαίρεσης απόκτησης μετοχών (stock options).

Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε να προσλάβει την εταιρεία συμβούλων McKinsey για να ερευνήσει, ελέγξει και τελικά προτείνει μέτρα βελτίωσης της λειτουργίας του στόλου της.

Το μέτρο αυτό είχε προαναγγελθεί από την Attica Group μετά το τραγικό γεγονός του θανάτου του Αντώνη Καρυώτη στο Blue Horizon.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Κάθειρξη 15 ετών και χρηματική ποινή 500.000 ευρώ σε 40χρονο Σουηδό για διακίνηση 190 κιλών κοκαΐνης
Επόμενο άρθροΣΕΑ: Δεν θα επιτρέψουμε την διάλυση της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας