Ενα τραγικό και συνάμα απίστευτο περιστατικό συνέβη στο Ηράκλειο της Κρήτης όπου άνδρας πέθανε στο ασθενοφόρο και οι οικείοι του τον αναζητούσαν για τρεις ημέρες χωρίς να γνωρίζουν ότι βρίσκεται στο νεκροτομείο.

Από την περασμένη Κυριακή (11/9) έψαχναν τον άνθρωπό τους και το βράδυ της Τετάρτης (13/9) έμαθαν ότι βρισκόταν στο νεκροτομείο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου (φωτογραφία αρχείου, επάνω).

Αγανακτισμένοι οι συγγενείς από τον τρόπο αντιμετώπισης του τραγικού περιστατικού

Ο 58χρονος, που διατηρεί κατάστημα στο κέντρο του Ηρακλείου, αισθάνθηκε αδιαθεσία και κάλεσε ο ίδιος ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με τους οικείους του, αντιμετώπιζε προβλήματα με την καρδιά του, έπαιρνε αγωγή και κατά τη διαδρομή στο ΠΑΓΝΗ κατέληξε από ανακοπή.

Μεταφέρθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και από εκεί στο νεκροτομείο, χωρίς ωστόσο οι συγγενείς του να γνωρίζουν το παραμικρό, όπως μεταδίδει το neakriti.gr.

Ο Γολγοθάς της αναζήτησης

Ετσι ξεκινά ο Γολγοθάς της αναζήτησης για την κόρη του, η οποία μάλιστα είναι έγκυος στον 9ο μήνα, καθώς και για τον γαμπρό του, αφού δεν γνώριζαν τι είχε συμβεί.

Μετά από πολλά τηλεφωνήματα και αρκετές προσπάθειες έμαθαν ότι ο άνθρωπός τους βρισκόταν στο νεκροτομείο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Οι συγγενείς του είναι συντετριμμένοι από την απώλεια, αλλά και αγανακτισμένοι από τον τρόπο αντιμετώπισης του τραγικού περιστατικού, καθώς πιστεύουν ότι θα έπρεπε να είχαν ειδοποιηθεί άμεσα από τη στιγμή που ο 58χρονος βρέθηκε στο νοσοκομείο.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΆρχισε η μάχη του εργασιακού – «Πού είναι η κοινωνία;», λέει ο Άδωνις – Με συλλαλητήριο απαντούν τα συνδικάτα
Επόμενο άρθροΦάμελλος: Ο Μητσοτάκης είναι αλλεργικός στην κριτική και στη δεοντολογία της πολιτικής συζήτησης