Είδη πρώτης ανάγκης συγκεντρώθηκαν και παραδώθηκαν στους πλημμυροπαθείς μετά από πρωτοβουλία του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου. Η διανομή πραγματοποιήθηκε από την Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος, η οποία τα μοίρασε στους πολίτες της Μαγνησίας που έχουν ανάγκη.

Η γραμματέας του Δικηγορικού Συλλόγου, κα. Ερασμία Καλαφάτη, δήλωσε ότι “ο Σύλλογος συντονίζει την δράση του σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού, προκειμένου να βοηθήσει τους πλημμυροπαθείς συμπολίτες μας οι οποίοι περνάνε παρά πολύ δύσκολες ώρες, έχοντας πληγεί από την θεομηνία που μαστίζει τις τελευταίες ημέρες την πόλη μας και τον δήμο μας”.

Η κα. Καλαφάτη ενημέρωσε πως ο Δικηγορικός Σύλλογος Βόλλου απηύθυνε κάλεσμα για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς, με την Ολομέλεια των Δικηγορικών Συλλόγων και τους ξεχωριστούς Συλλόγους της χώρας, να απαντούν στο κάλεσμα και να στέλνουν άμεσα βοήθεια.

“Στα πλαίσια της ανταποδοτικότητάς μας προς την κοινωνία, ο Δικηγορικός Σύλλογος Βόλου θα παρακολουθεί τις εξελίξεις και θα ενημερώνει τους συμπολίτες μας” ανέφερε χαρακτηριστικά η κα. Καλαφάτη.

Χ.Μ

Προηγούμενο άρθροΧρήστος Χολίδης: Όλο αυτό δημιουργούσε προβλήματα στις σχέσεις μου
Επόμενο άρθροΆρση διακοπής κυκλοφορίας στο οδικό δίκτυο του Δήμου Κιλελέρ