Μερικές μέρες έχουν απομείνει πριν η Δήμητρα Βαμβακούση και ο Γιώργος Αγγελόπουλος ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας για να ενώσουν τις ζωές τους.

Μερικά 24ωρα πριν από τον γάμο του ζευγαριού (σ.σ. την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου) ένα δημοσίευμα ήθελε τη Δήμητρα Βαμβακούση και τον Γιώργο Αγγελόπουλο να περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Το πρωί της Τρίτης (19.09.2023) η Δήμητρα Βαμβακούση μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα ενώ πήγαινε με τον Τρύφωνα Σαμαρά να κάνει πρόβα στο νυφικό της χτένισμα.

«Δε με έχει αγχώσει κάτι σε σχέση με τον γάμο. Με ευχαριστεί κι αισθάνομαι τεράστια ευγνωμοσύνη για τους φίλους μας που μας βοηθάνε σε αυτό που έχουμε ετοιμάσει.

Το αν είμαι έγκυος είναι μια πολύ αδιάκριτη ερώτηση. Έχω ακούσει πολλά για μένα αλλά δεν έχω απαντήσει ποτέ» είπε αρχικά η Δήμητρα Βαμβακούση.

Και πρόσθεσε: «Είναι λίγο αστείο. Ο καθένας μπορεί να γράψει ό,τι θέλει. Καταλαβαίνω ότι απασχολεί, αλλά εντάξει. Πρώτα ο Θεός, γιατί να μη γίνω μανούλα;

Αγαπάω πάρα πολύ τον Γιώργο. Δεν παντρευόμαστε για να κάνουμε παιδί, αυτό είναι ένα κουτάκι, πλέον είμαστε στο 2023 και έχουν αλλάξει τα πράγματα.

 

Μπορεί να παντρευτεί κάποιος για να έχει την ευλογία πάνω από το κεφάλι του και να ενώσουν δυο άνθρωποι τις ζωές τους. Το μυστήριο είναι που έχει σημασία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠλημμυροπαθής γιαγιά 104 ετών από τα Τρίκαλα: Οι πολιτικοί πρέπει να συνεργαστούν αλλιώς να σηκωθούν και να φύγουν!
Επόμενο άρθροΈρευνα: Τα ενθέματα σιλικόνης στο στήθος μπορούν να μειώσουν τον κίνδυνο τραυματισμού σε περίπτωση τροχαίου