Σήμερα αναμένεται να δικαστεί το ζευγάρι, το οποίο κατηγορείται για κλοπές προϊόντων από μίνι μάρκετ της πόλης. Το ζευγάρι συνελήφθη χθες τα ξημερώματα και οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο το μεσημέρι, όπου και ο ένας εκ των δύο κατηγορούμενων ζήτησε αναβολή και προθεσμία για να προετοιμάσουν την υπεράσπισή τους.

Πιο συγκεκριμένα, ο άνδρας 42 ετών και η γυναίκα 30, συνελήφθησαν τις μεταμεσονύχτιες ώρες της Τρίτης από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε, καθώς τις προηγούμενες ώρες είχαν αφαιρέσει από μίνι μάρκετ έξι μπουκάλια με ελαιόλαδο. Το ζευγάρι έφυγε γρήγορα από τον χώρο και κρύφτηκε.

Οι δύο κατηγορούμενοι εντοπίστηκαν μετά από έρευνες της αστυνομίας και μετά από έλεγχο διαπιστώθηκε ότι στην κατοχή τους βρίσκονταν τα κλοπιμαία που είχαν δηλωθεί στην υπηρεσία από την ιδιοκτήτρια του καταστήματος. Το ζευγάρι οδηγήθηκε στο κρατητήριο, όπου και διανυκτέρευσε.

Το Δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα τους για αναβολή, αλλά αποφάσισε εναντίων της άρσης κράτησής τους. Οι δύο κατηγορούμενοι κρατήθηκαν και χθες, πιθανώς επειδή έχουν παλαιότερα απασχολήσει τις αρχές για παρόμοια περιστατικά.

Χ.Μ

Προηγούμενο άρθροΑκίνητα: Έρχονται 9 ανατροπές σε αγοραπωλησίες και βραχυχρόνιες μισθώσεις
Επόμενο άρθροΑίτημα Αποζημιώσεων και αποκατάστασης ζημιών πληγεισών επιχειρήσεων Περιφέρειας Θεσσαλίας