Με προπόνηση στο ΟΑΚΑ, ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (20/9) η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του αυριανού (21/9, 19:45) πρώτου αγώνα με τη Βιγιαρεάλ για την 1η αγωνιστική του Europa League.

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με παιχνίδια σε μικρούς χώρους και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στα τελειώματα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Βαγιαννίδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς γνωστοποίησε τη λίστα με τα ονόματα που βρίσκονται στην αποστολή του αγώνα, στην οποία επέστρεψε έπειτα από τρεις εβδομάδες και ο Τιν Γεντβάι που ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Αντίθετα, στο αυριανό (21/9) ματς θα λείψει ο τιμωρημένος Χουάνκαρ που αποβλήθηκε στο παιχνίδι των playoffs του Champions League με την Μπράγκα.

Αναλυτικά, την αποστολή του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με τη Βιγιαρεάλ, συγκροτούν οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Πάλμερ-Μπράουν, Τσέριν, Μαντσίνι, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μάγκνουσον, Σιδεράς, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα και Αράο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΚύπελλο Ελλάδος: Προκρίθηκε δύσκολα η Νίκη Βόλου στη Ζάκυνθο-Τα ζευγάρια της επόμενης φάσης
Επόμενο άρθροΔιανομή δωρεάν εμφιαλωμένου νερού την Πέμπτη σε περιοχές του Βόλου