Για το «Ναυάγιο», τη νέα σειρά του MEGA που κάνει πρεμιέρα την 1η Οκτώβρίου, τη δημοσιότητα και τη σχέση της με τον Ιωάννη Παπαζήση, μίλησε σήμερα (21.09.2023) στο «Πάμε Δανάη» η Αναστασία Παντούση.

«Αυτή η δουλειά είναι μία μεγάλη παραγωγή και ξεκινήσαμε με τα γυρίσματα του ναυαγίου. Μπήκαμε, δηλαδή, κατευθείαν στα βαθιά! Είμαι χαρούμενη που βρίσκομαι στο «Ναυάγιο». Ξεκινήσαμε με τα βραδινά γυρίσματα, άρχισα να κολυμπάω, να κάνω ότι προσπαθώ να σωθώ από τα κύματα και λέω, “μήπως όντως προσπαθώ να σωθώ γιατί δεν αντέχω;”. Αρρώστησα μετά», είπε η Αναστασία Παντούση.

Η ηρωίδα της μαζί με τον σύζυγό της, Απόστολο (σ.σ. τον υποδύεται ο Γιώργος Χρυσοστόμου) πηγαίνουν στο Παρίσι για να αναζητήσουν μία καλύτερη ζωή. Παίρνουν το πλοίο «Φοίνιξ» από την Κρήτη με προορισμό τον Πειραιά, ωστόσο μέσα σε μία στιγμή οι ζωές τους θα αλλάξουν για πάντα.

«Στην αρχή οι ιστορίες κυλάνε κανονικά και όμορφα. Μετά θα έρθει το σκοτάδι και η επιβίωση. Μετά αλλάζει η ζωή, δεν είναι ίδια», είπε.

Η Αναστασία Παντούση στη συνέχεια αναφέρθηκε στην υποκριτική, τονίζοντας πως ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. «Το ήθελα τόσο πολύ και θέλω κι άλλα πράγματα ακόμα. Που τα φαντάζεσαι, ίσως να υπάρχει κάτι μικρό, που λες «μπα…», αλλά ταυτόχρονα το «θέλω» υπερισχύει. Το φανταζόμουν σαν όνειρο. Το ότι θα γινόταν πραγματικότητα, όχι, δεν το φανταζόμουν».

 

Η νεαρή ηθοποιός αναφέρθηκε στο πως διαχειρίζεται τη δημοσιότητα όσον αφορά την προσωπική της ζωή. «Το άφησα να κυλήσει, όταν εγώ ήμουν έτοιμη και ήθελα χωρίς να με αναγκάσει ή να μου το επιβάλει κάποιος. Έτσι, όλα κύλησαν ομαλά με φως. Δεν δυσκολεύτηκα. Ότι και να κάνεις από κάπου θα πιαστούν, οπότε χαίρομαι τη στιγμή. Από την στιγμή που αποφασίζεις με έναν άνθρωπο να είστε μαζί δεν μπορείς να στερηθείς πράγματα λόγω της δημοσιότητας».

 

Από τον σύντροφό της, Ιωάννη Παπαζήση, ζητάει τη γνώμη του όσον αφορά τη δουλειά της, ενώ εκείνη είναι πάντα αυστηρή με τον εαυτό της.

«Δεν με φοβίζει ότι με τον σύντροφό μου κάνουμε την ίδια δουλειά, ίσα ίσα που περιμένω να δούμε μαζί κάποιο επεισόδιο για να ακούσω την κριτική του. Είμαι αγχωτικός τύπος ανθρώπου. Δεν απολαμβάνω δυστυχώς τη στιγμή. Έχω δοκιμάσει ψυχανάλυση, δεν μου πήγαινε. Δεν έχω βρει ακόμα τον κατάλληλο άνθρωπο, αλλά θέλω πολύ», πρόσθεσε η Αναστασία Παντούση.

«Με τον σύντροφό μου ταξιδεύουμε συχνά. Πήγαμε πρόσφατα στο Παρίσι και Νορμανδία και μας άρεσε πολύ», συνέχισε η Αναστασία Παντούση.

 

«Έγινα ηθοποιός επειδή ήθελα να φεύγω από την πραγματικότητα, γιατί ήθελα να ζω άλλες ζωές, να δημιουργήσω ιστορίες και ταξίδια, να μην είμαι η Αναστασία», κατέληξε.

To άρθρο Αναστασία Παντούση για τα πρώτα γυρίσματα στο «Ναυάγιο»: Αρρώστησα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΡαγκούσης: Η Αχτσιόγλου δεν υπονόμευσε τον Τσίπρα – Άλλοι το έκαναν
Επόμενο άρθροΨωρίαση και υψηλή αρτηριακή πίεση – Πώς συνδέονται μεταξύ τους