«Έχω πολύ καιρό να ερωτευτώ, σχεδόν έχω ξεχάσει και πότε ήταν», αποκάλυψε η Πόπη Μαλλιωτάκη. Η 51χρονη τραγουδίστρια είναι υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον συνδυασμό «Μάχη για την Αττική» στον Νότιο Τομέα Αθηνών.

«Όλα έχουν το σωστό timing» τονίζει, με νόημα, η αγαπημένη τραγουδίστρια Πόπη Μαλλιωτάκη μιλώντας για την ερωτική της ζωή στο περιοδικό Λοιπόν και τη στήλη «Λεύκωμα της Νιόβης» αυτή την εβδομάδα.

Στην αποκαλυπτική της συνέντευξη η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε, ανάμεσα σε άλλα, στην προσωπική της ζωή, την πίστη της στο Θεό και τη μετά θάνατον ζωή:

-Είσαι ερωτευμένη αυτή την περίοδο;

-Όχι, δεν είμαι. Έχει περάσει αρκετό διάστημα από την τελευταία φορά που υπήρξα ερωτευμένη, σχεδόν έχω ξεχάσει και πότε ήταν (γέλια). Πιστεύω πως όλα έχουν το σωστό timing.

-Πιστεύεις στη μετά θάνατον ζωή; Αν ναι, πού θα ήθελες να γεννηθείς και ως τι;

-Δεν ξέρω αν υπάρχει μετά θάνατον ζωή. Πιστεύω στον Θεό και η πίστη είναι κινητήριος δύναμη για μένα. Θεωρώ πως όλοι οι άνθρωποι έχουμε την ανάγκη να πιστεύουμε σε κάτι. Προσωπικά, όσον αφορά εμένα, η πίστη μου δεν με έχει προδώσει ποτέ και με έχει βοηθήσει σε πολύ δύσκολες στιγμές της ζωής μου. Πάντως αν ξαναγεννιόμουν, πάλι τραγουδίστρια θα ήθελα να γίνω. Το τραγούδι είναι η ζωή μου και αυτό που ξέρω να κάνω καλύτερα από οτιδήποτε άλλο.

-Αν είχες την δυνατότητα να γίνεις αόρατη για μια ώρα, πού θα πήγαινες;

-Πολύ ενδιαφέρουσα ερώτηση. Δεν το έχω σκεφτεί ποτέ. Νομίζω θα πήγαινα σε ανθρώπους που με έχουν πληγώσει, να δω πως αισθανόντουσαν εκείνη τη στιγμή που το έκαναν. Ίσως αν ήξερα το πραγματικό τους πρόσωπο, να μην είχα πονέσει τόσο πολύ.

-Αν δεν έκανες τη δουλειά αυτή, τί θα ήθελες να κάνεις;

-Δεν θα ήθελα να κάνω κάτι άλλο. Ξεκίνησα να τραγουδώ σε πολύ μικρή ηλικία και πάντα στόχευα να γίνω τραγουδίστρια. Ήταν κάτι που δεν επιθυμούσαν οι γονείς μου γιατί ήθελαν να έχω κάτι πιο μόνιμο και σίγουρο, όμως αυτό είναι που με γεμίζει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΜητσοτάκης – Ερντογάν συμφώνησαν σε ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας – Δεν άγγιξαν τα ακανθώδη θέματα
Επόμενο άρθροΕνιαία λίστα χειρουργείων στα νοσοκομεία – Προστασία προσωπικών δεδομένων