Στις 19:45 (COSMOTE SPORT 3 HD) θα αρχίσει στο κατάμεστο ΟΑΚΑ το παιχνίδι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Βιγιαρεάλ, για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.

Οι «πράσινοι», στην επιστροφή τους σε ευρωπαϊκούς ομίλους, φιλοδοξούν να πάρουν τη νίκη απέναντι στο «κίτρινο υποβρύχιο», προκειμένου να κάνουν «ποδαρικό» με το… δεξί στη διοργάνωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς απέναντι στους Ισπανούς επέλεξε για την ενδεκάδα τον Τσέριν αντί του Βιλένα. Στην κορυφή θα παίξει ο Ιωαννίδης, ενώ στο αριστερό άκρο της άμυνας ο Μλαντένοβιτς.

Πιο συγκεκριμένα, κάτω από τα πράσινα γκολπόστ θα βρίσκεται ο Μπρινιόλι, με τους Μλαντένοβιτς, Μάγκνουσον, Σένκεφελντ και Κώτσιρα να συνθέτουν την τετράδα της άμυνας από τα αριστερά προς τα δεξιά.

Στην μεσαία γραμμή, όπως προαναφέραμε θα ξεκινήσει ο Τσέριν μαζί με τους Ρούμπεν και Μπερνάρ, οι Μαντσίνι και Παλάσιος θα είναι τα δύο εξτρέμ, με τον Ιωαννίδη να βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Άγγλος, Γκρεγκ Πόουσον. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του, Σιμόν Μπένετ και Λι Μπετς, ενώ τέταρτος ο Τζον Μπρουκς. Όσον αφορά το VAR, εκεί θα είναι οι Ντάρεν Ίνγκλαντ και Πίτερ Μπανκς, επίσης Άγγλοι.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΨωρίαση και υψηλή αρτηριακή πίεση – Πώς συνδέονται μεταξύ τους
Επόμενο άρθροΤΕΡΝΑ Ενεργειακη: Έσπασε το φράγμα των 1,2 GW στις ΑΠΕ