Η νέα σεζόν ξεκίνησε για το εστιατόριο DB.one με τη γνωστή ποιότητα και την βαθιά νοστιμιά που διακρίνει τις επιλογές του μενού του.

Έπειτα από την επιτυχημένη καλοκαιρινή σεζόν το εστιατόριο, που μετρά λίγους μήνες στα νότια, έχει στήσει το δικό του πολυδιάστατο μωσαϊκό γεύσεων με την έμπνευση και την εμπειρία του Chef, Ulash Tunc. Στο μενού ξεχωρίζουν οι ποιοτικές κοπές κρέατος, που καθορίζουν την ταυτότητα του DB.one, αλλά και τα fusion πιάτα, για όσους αναζητούν εκλεπτυσμένες γεύσεις. Η γαστρονομική φιλοσοφία του premium steak house έγκειται στο συνδυασμό παραδοσιακών συνταγών και μαγειρικής καινοτομίας υπό το πρίσμα του fine dining.

Οι ιδιαίτερες γεύσεις του DB.one συνοδεύονται με επιλεγμένες ετικέτες κρασιών και με κοκτέιλ, τα οποία με φροντίδα έχει επιμεληθεί η ομάδα του εστιατορίου.

Το DB.one έχει διαμορφώσει κατάλληλα και τον εξωτερικό του χώρο ώστε να μπορεί να φιλοξενήσει το κοινό για όσο διάστημα ο καιρός παραμένει καλός. Ταυτόχρονα, η εξέχουσα αισθητική της εσωτερικής διακόσμησης προσκαλεί τους επισκέπτες για μια υψηλού επιπέδου γαστρονομική εμπειρία.

Το DB.one λειτουργεί τις καθημερινές και τα Σαββατοκύριακα από τις 13:00 έως τη 01:00 ενώ προσφέρεται επίσης για private dining και events.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΘλίψη για το θάνατο 64χρονης στο Βόλο
Επόμενο άρθροΠου θα γίνουν δωρεάν rapid tests την Παρασκευή στη Μαγνησία