Ενημερωτική συνέντευξη τύπου για το νερό, την Κάρλα και τον Παγασήτικο παραχώρησε σήμερα το πρωί ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε ότι απευθύνθηκε στην δικαιοσύνη, καταθέτοντας μήνυση κατά παντός υπευθύνου για το ζήτημα του θυροφράγματος της Κάρλας.

Αναφορικά με τα μετεωρολογικά δελτία που δείχνουν έντονες βροχωπτώσεις στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, ο κ. Μπέος τόνισε πως “τα εδάφη της Μαγνησίας δεν μπορούν να δεχτούν σταγόνα νερού αλίμονο αν ξαναβρέξει”.

“Πήγα για πρώτη φορά στην Κάρλα μετά από 9 χρόνια. Εκεί δίπλα έχει δημιουργηθεί ακόμη μια λίμνη έξω από την Κάρλα με διπλάσιο όγκο νερού και σύμφωνα με τους επιστήμονες μπορεί να πάρει και 3 χρόνια για να φύγει το νερό. Μέσα το νερό έχει ψόφια ζώα, κόπρανα από ζώα κι έχει τα λύματα του βιολογικού της Λάρισας. Εδώ υπάρχει ένα περιβαλλοντικό έγκλημα” δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μπέος για την κατάσταση που επικρατεί στην Κάρλα.

Ο κ. Μπέος εξήγησε πως στην αρχή της εβδομάδας είχε απευθυνθεί στην Εισαγγελία Βόλου, ενώ σήμερα κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου. “Ζητώ να σταματήσει αυτό το έγκλημα” ανέφερε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος.

Ο δήμαρχος Βόλου ανακοίνωσε ότι την Δευτέρα θα ξεκινήσει ο στολισμός της πόλης για τα Χριστούγεννα, ενώ υποστήριξε ότι πρόκειται για τα “πιο φαντασμαγορικά Χριστούγεννα” που έχει γνωρίσει ο Βόλος, για να επιστρέψουν οι τουρίστες στην περιοχή και να “πατήσει πάλι η πόλη στα πόδια της”.

Χ.Μ

Προηγούμενο άρθροΟ Γιώργος Αγγελόπουλος δεν θα έβαζε βέτο για την εμφάνισή μου
Επόμενο άρθρο«Τράπεζα αίματος» δημιουργεί η ΕΣΗΕΘΣτΕΕ