Παραλίγο να ξεφύγει η κατάσταση σε φανάρι στον Περιφερειακό, όταν ένας αλλοδαπός καθαριστής τζαμιών αυτοκινήτου, θεώρησε υπερβολικά λίγο το ποσό που του έδωσε οδηγός, με αποτέλεσμα να κινείται προς το μέρος της απειλητικά.

Πιο συγκεκριμένα, το περιστατικό έλαβε μέρος το προηγούμενο Σάββατο λίγο μετά τις 8.30 το βράδυ σε φανάρι του Περιφερειακού, στο ύψος της οδού Ιωλκού, όταν 55χρονος αλλοδαπός προσέγγισε οδηγό αυτοκινήτου για να της καθαρίσει τα τζάμια. Η 36χρονη οδηγός, η οποία είχε τα δύο ανήλικα παιδιά της στο πίσω κάθισμα, αρνήθηκε, αλλά ο κατηγορούμενος την αγνόησε, καθαρίζοντας τα παράθυρα έτσι κι αλλιώς.

Η 36χρονη, αν και είχε αρνηθεί το καθάρισμα, θεώρησε σωστό και ευγενικό να του δώσει ένα μικρό συμβολικό ποσό. Κατέβασε λοιπόν το παράθυρο και του έδωσε ένα κέρμα των 10 λεπτών. Το ποσό φαίνεται να εξόργισε τον 55χρονο από το Μπαγκλαντες, ο οποίος φέρεται να της το πέταξε πίσω, μέσα στο αυτοκίνητο. Η γυναίκα και τα δύο παιδιά θορυβήθηκαν αρχικά, αλλά το συμβάν πήγε να πάρει σοβαρότερη τροπή.

Ειδικότερα, ο 55χρονος πήρε το κοντάρι της σκούπας που χρησιμοποιούσε για να καθαρίσει και κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος της οικογένειας, εξυβρίζοντας την 36χρονη. Τα παιδιά τρόμαξαν, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν να κλαίνε, ενώ η γυναίκα έδρασε άμεσα ανεβάζοντας το παράθυρο. Ευτυχώς, σε εκείνο το σημείο άναψε το πράσινο στο φανάρι, με αποτέλεσμα η μητέρα να απομακρύνεται γρήγορα.

Στην συνέχεια η 36χρονη αποφάσισε να απευθυνθεί στις αρχές, όταν και έκανε καταγγελία στην Αστυνομία. Ο 55χρονος συνελήφθη και χθες οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου με τις κατηγορίες της απειλής και της εξύβρισης. Ο κατηγορούμενος που κατέθεσε με βοήθεια διερμηνέα, υποστήριξε πως δεν αντιλήφθηκε την σοβαρότητα της κατάστασης και δεν ήθελε να βλάψει κανέναν.

Τελικά το Δικαστήριο τον έκρινε ένοχο, επιβάλοντάς του συνολική ποινή φυλάκισης 7 μηνών, με τριετή αναστολή και έφεση με αναστέλλουσα δύναμη.

Χ.Μ

Προηγούμενο άρθροΑΔΕΔΥ: «Ουδέποτε συναντηθήκαμε με τον Στέφανο Κασσελάκη»
Επόμενο άρθροΒόλος: Ποινή φυλάκισης σε 43χρονο για κατοχή πιστολιού κρότου