Ο 28χρονος Aurel Gëzim Kurti με καταγωγή από την Αλβανία είναι ο άνδρας που κακοποιούσε βάναυσα τη σύζυγό του στον Βόλο κρατώντας την φυλακισμένη στο σπίτι μαζί με την δίχρονη κόρη τους, όπως αποκάλυψαν αλβανικά ΜΜΕ. Η ιστορία της 22χρονης που ήρθε από την Αλβανία στην Ελλάδα καθώς οι γονείς της την ανάγκασαν να παντρευτεί τον συγκεκριμένο άνθρωπο, μοιάζει με δραματικό θρίλερ.

Η 22χρονη γυναίκα ήρθε στον Βόλο το 2021 από την Αλβανία, μετά τον γάμο της με τον 28χρονο συντοπίτη της, έναν άνθρωπο σκληρό, που δεν έμαθε ελληνικά γιατί δεν είχε επαφή με κανέναν άνθρωπο. Η ίδια και το παιδί της ζούσαν μέσα σε ένα κλειδωμένο σπίτι.

Με την άφιξή της από την Αλβανία στον Βόλο ο σύζυγος απαγόρευσε στην 22χρονη κάθε επαφή με τον έξω κόσμο και το σπίτι τους έμοιαζε ακατοίκητο. Την ξυλοκόπησε άγρια όταν έγινε γνωστό το φύλο του παιδιού γιατί δεν ήθελε κορίτσι και οι ξυλοδαρμοί ήταν θλιβερή καθημερινότητα της 22χρονης.

Όταν γεννήθηκε το παιδί ζούσαν πέντε μήνες με κλειστά παντζούρια. Μητέρα και βρέφος δεν έβλεπαν το φως του ήλιου. Μόνο στην αυλή τους επιτρεπόταν να βγουν, μετά από πέντε μήνες. Το ξύλο ήταν καθημερινή πρακτική και δεν επιτρεπόταν στη μητέρα ούτε να επισκεφθεί γιατρό για τα εμβόλια του παιδιού, ούτε να καλέσει γιατρό στο σπίτι.

Αγορές για το σπίτι έκανε ο 28χρονος , που εργαζόταν πότε σε οικοδομή και πότε σε κτηνοτροφικές εργασίες. Το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, ενώ η γυναίκα ούρλιαζε από τα χτυπήματα, κινητοποιήθηκαν γείτονες, πήγαν στο σπίτι και κάλεσαν την αστυνομία. Μόλις ο 28χρονος κατάλαβε τι συνέβαινε προσπάθησε να το σκάσει από την πίσω πόρτα, αλλά οι γείτονες  τον ακινητοποίησαν μέχρι να φτάσει το περιπολικό.

Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και όταν μπήκαν στο σπίτι είδαν  τη μητέρα και τη δίχρονη κόρη της φοβισμένες και στριμωγμένες σε μια γωνιά ενώ η μητέρα αιμορραγούσε κι έφερε σημάδια απόπειρας στραγγαλισμού. Με ασθενοφόρο η γυναίκα και το παιδί μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Βόλου. Η 22χρονη δεν μιλά ελληνικά και με την βοήθεια ενός ομοεθνή της εξήγησε σε γιατρούς και αστυνομικούς ότι την πρόλαβαν λίγο πριν την δολοφονήσει με στραγγαλισμό.

Ο 28χρονος οδηγήθηκε στον ανακριτή και ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη, ενώ η μητέρα και το παιδί βρίσκονται με εισαγγελική εντολή σε καθεστώς προστασίας. Στην εμφάνισή του μπροστά τις εισαγγελικές αρχές ο δράστης ήταν αμίλητος και έδειχνε να μην αντιλαμβάνεται την σοβαρότητα των γεγονότων, ούτε την κρισιμότητα της παραπομπής του στη δικαιοσύνη για κακουργήματα.

Πηγή: Direct News

Ν.Β.

Προηγούμενο άρθροΕμπορικό Ναυτικό: Τα τελευταία κρίσιμα 24ωρα της 20χρονης δοκίμου
Επόμενο άρθροΒολιώτης ο πιλότος που σκοτώθηκε κοντά στη Θήβα