«Είμαστε εδώ για να σε υποστηρίξουμε με όλη μας την καρδιά και να τρέξουμε χιλιόμετρα μέχρι το τέλος», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης στον Κώστα Ζαχαριάδη, κατά την άφιξή του στο ίδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης», όπου παρουσιάσθηκαν τα ψηφοδέλτια της «Ανοιχτής Πόλης».

«Έχουμε μία πολύ καλύτερη λύση με τον Κώστα Ζαχαριάδη»

Προσερχόμενος ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αντάλλαξε μια θερμή αγκαλιά με τον επικεφαλής της δημοτικής κίνησης και υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων.

«Μαζί να τρέξουμε χιλιόμετρα μέχρι το τέλος»

Ο Στέφανος Κασσελάκης, σε δήλωσή του προς τους δημοσιογράφους, ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Ακούω από πάρα πολλούς Αθηναίους ότι έχουν τεράστια παράπονα από τον Κώστα Μπακογιάννη και νομίζω ότι έχουμε μία πολύ καλύτερη λύση με τον Κώστα Ζαχαριάδη».

«Είμαι εγώ εδώ και εμείς εδώ για να σε υποστηρίξουμε με όλη μας την καρδιά και να τρέξουμε χιλιόμετρα μέχρι το τέλος», ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Να σημειωθεί πως πρόκειται για την πρώτη πολιτική εκδήλωση του Στέφανου Κασσελάκη με την ιδιότητα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Αν και η «Ανοιχτή Πόλη» έχει αυτόνομη λειτουργία σε σχέση με την κομματική οργάνωση, η πορεία της στις επερχόμενες εκλογές είναι στοίχημα για τον ΣΥΡΙΖΑ, που διεκδικεί ένα καλό αποτέλεσμα στο μεγαλύτερο δήμο της χώρας και απέναντι στη δημαρχία του Κώστα Μπακογιάννη.



Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΔηλώσεις Νίκου Παπαπέτρου για σχολεία και LNG στον Παγασητικό
Επόμενο άρθροΠέθανε γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός