Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Η Σελήνη συνεχίζει τη διέλευση της στο ζώδιο σου σήμερα και βλέπεις τον κόσμο μέσα από ένα πιο συναισθηματικό φακό απ’ ότι συνήθως. Αυτή η διέλευση ενισχύει τα συναισθήματα σου. Ωστόσο η καλή ενέργεια είναι μαζί σου για να διευκρινήσεις ένα θέμα εργασίας ή υγείας.

Μπορεί να βρεις ένα νέο τρόπο για να εκτελέσεις μια εργασία ή να επιλύσεις ένα πρόβλημα που βελτιώνει την καθημερινή σου ρουτίνα ή την υγεία και την ευεξία σου. Είσαι στο σωστό δρόμο σκέψης για να δημιουργήσεις ευκαιρίες για τον εαυτό σου, ιδιαίτερα που σχετίζονται με τις εξελίξεις στην εργασία και το σπίτι.

Δίδυμοι: Μπορείς να κάνεις κάποια σημαντική εσωτερική δουλειά με τη Σελήνη στον τομέα της ψυχής σου όλη μέρα. Αυτή η διέλευση δείχνει μια γενική ανάγκη για αποτοξίνωση, αποσυμπίεση και διάλλειμα από ανταγωνιστικές ή απαιτητικές καταστάσεις.

Ωστόσο είσαι επίσης σε εξαιρετική φόρμα για σύνδεση. Οι συνδέσεις που γίνονται τώρα με τους άλλους είναι δημιουργικές και εμπνευσμένες. Η αίσθηση της αρμονίας και της ισορροπίας σου είναι ισχυρή και οι διαπραγματευτικές σου δυνάμεις επίσης πολύ δυνατές. Είσαι σε ασυνήθιστα καλή θέση για να βρεις μια ισορροπία μεταξύ ανάληψης ρίσκου και άνεσης, αναζητώντας δραστηριότητες που είναι οικείες και ασφαλείς.

Καρκίνος: Η Σελήνη στον κοινωνικό σου τομέα σήμερα ενθαρρύνει την επιθυμία σου να αισθάνεσαι συνδεδεμένη με τους άλλους. Ελκύεσαι από δραστηριότητες που σε φέρνουν σε επαφή με άλλους και καταστάσεις με λιγότερους κανόνες και προσδοκίες.

Επίσης το αίσθημα δικαιοσύνης σου αναπτύσσεται σήμερα. Εάν κάτι είναι άδικο, ιδιαίτερα στο σπίτι ή με την οικογένεια ή τους φίλους σου, θα θελήσεις να το αντιμετωπίσεις. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για επίλυση προβλημάτων σε αυτούς τους τομείς και είναι ισχυρή για να φέρει περισσότερη ομορφιά και ισορροπία στη ζωή σου.

Λέων: Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της φήμης και της σταδιοδρομίας σου, φέρνοντας το θέμα της τήρησης των κανόνων και της εκπλήρωσης των ευθυνών σου. Αυτή η σύντομη διέλευση χρησιμοποιείται καλύτερα για την προσοχή στις προτεραιότητες, οι οποίες θα σε φέρουν σε μια πιο ενδυναμωμένη, ικανοποιητική νοοτροπία.

Είσαι επίσης σε καλή κατάσταση για να νιώθεις ότι κάνεις πραγματικές και πολύτιμες συνεισφορές στις ζωές άλλων ανθρώπων. Σε ελκύουν οι πνευματικές δραστηριότητες και οι ανταλλαγές με άλλους είναι σημαντικές. Υπάρχει μια εξαιρετική ενέργεια για την επίλυση προβλημάτων.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

To άρθρο Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΝέο «χτύπημα» Κασσελάκη στον Μητσοτάκη για τον «καταλληλότερο» Μπέο
Επόμενο άρθροΤο Πεκίνο κατηγόρησε τις ΗΠΑ ότι είναι η “αυτοκρατορία του ψεύδους”