Την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου στις 7.30 το απόγευμα στην πλατεία Αγ. Νικολάου θα πραγματοποιηθεί η κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Βόλου Νίκου Παπαπέτρου.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της “Συμμαχίας για τον Βόλο”: “Κάλεσμα σε όλους τους Βολιώτες να παραστούν στην κεντρική συγκέντρωση του συνδυασμού «Συμμαχία για τον Βόλο», αύριο Πέμπτη στις 7:30 το απόγευμα στην πλατεία Αγίου Νικολάου, με την οποία κορυφώνεται η προεκλογική εκστρατεία για τις εκλογές στο Δήμο Βόλου, απευθύνει ο υποψήφιος δήμαρχος Βόλου Νίκος Παπαπέτρος.
«Σας καλούμε όλους στη μεγάλη συγκέντρωση νίκης και προοπτικής για την πόλη μας. Αυτή θα είναι η πραγματική παράσταση νίκης των εκλογών της Κυριακής. Νίκης των πολιτών του Βόλου που θα ξαναπάρουν την πόλη στα χέρια τους», τονίζει σε δήλωσή του ο κ. Παπαπέτρος, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι οι συμπολίτες θα στείλουν ένα δυνατό μήνυμα αλλαγής στον Δήμο Βόλου.
«Μαζί θα αλλάξουμε την πόλη, μαζί θα διαμορφώσουμε ένα καλύτερο μέλλον», επισημαίνει και καλεί όλους τους Βολιώτες να δώσουν δυναμικό “παρών” αύριο στην πλατεία Αγίου Νικολάου, ώστε όλοι μαζί να πανηγυρίσουν το βράδυ της Κυριακής και τη μεγάλη νίκη του συνδυασμού.
«Στις 8 Οκτωβρίου ο Βόλος Αλλάζει Δήμαρχο! Στις 8 Οκτωβρίου νικάει η κοινωνία!».

Προηγούμενο άρθροΧαρίτσης: Η κυβέρνηση ομολογεί επίσημα ότι αφαίρεσε αντιπλημμυρικά έργα από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας
Επόμενο άρθροΆρση διακοπής κυκλοφορίας στις επαρχιακές οδούς Ριζομύλου – Καναλίων, Βόλου-Καναλίων