Η αυλαία έπεσε οριστικά για τη μεγάλη ηθοποιό και κυρία του ελληνικού κινηματογράφου και του θεάτρου Μαίρη Χρονοπούλου, που έφυγε από τη ζωή στα 90 της χρόνια μετά από το τραγικό ατύχημα στο σπίτι της. Μια ζωή που την έζησε όπως ήθελε, αλλά και μια ζωή στην οποία μετάνιωσε για πολλά και ένα απ’ αυτά ήταν το μεγάλο της παράπονο.

Η Μαίρη Χρονοπούλου στην τελευταία συνέντευξη που έδωσε πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο μετά από το ατύχημα, είχε μιλήσει γι’ αυτό το μεγάλο παράπονο της ζωής της.

Η ηθοποιός λίγο καιρό πριν χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι μετά από πτώση στο σπίτι της και κινήσει για το τελευταίο της ταξίδι, είχε παραχωρήσει μια αποκλειστική συνέντευξη στον φίλο της Γιάννη Αρμουτίδη, στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» του OPEN και είχε πει ότι για το μόνο που μετανιώνει είναι ότι δεν έκανε παιδιά.

«Αν γύριζα το χρόνο πίσω θα έκανα ένα παιδί»

«Ήμουν άτυχη στην ερωτική μου ζωή και δεν μπόρεσα να αποκτήσω παιδιά. Μοιραίες, άτυχες στιγμές. Αν γύριζα τον χρόνο πίσω θα έκανα ένα παιδί. Μετά το σκέφτηκα αυτό», είπε η Μαίρη Χρονοπούλου.

Κάπου εκεί αποκάλυψε και το φιλανθρωπικό της πρόσωπο και τόνισε ότι έχει στηρίξει το «Χαμόγελο του παιδιού».

«Έχω τόσο μεγάλο δεσμό με το Χαμόγελο του παιδιού, έχω δώσει τα πάντα μου και τελικά έχω 34.000 παιδιά, έχω την οικογένειά μου εκεί», είπε η ηθοποιός.

Ο μεγάλος έρωτας, η ζήλεια και η μοναξιά

Η Μαίρη Χρονοπούλου μίλησε και για τον ρόλο του έρωτα στη ζωή της. Εκεί αποκάλυψε ότι ερωτεύθηκε μόνο… μιάμιση φορά, όπως είπε. Παράλληλα άνοιξε την ψυχή της, μίλησε για τη μοναξιά και είπε ότι της λείπει μια αγκαλιά.

«Έζησα τον μεγάλο έρωτα μιάμιση φορά. Δεν θέλω να πω άλλα γιατί θα προσδιορίσω πράγματα. Έχω κάνει έναν γάμο, αλλά δεν τον εντάσσω στις αγάπες μου. Ήταν άλλη ιστορία. Δεν θα μιλήσω ποτέ για αυτήν. Δεν θέλω. Οι άντρες με ζήλευαν λες και ήμουν η Λουκρητία Βόργια. Δεν έκανα ποτέ σκηνές, δεν ζηλεύω γιατί δεν θέλω να χαλάω τη ζαχαρένια μου», τόνισε.

Λίγο μετά έκανε αναφορά στη μοναξιά. «Στη ζωή μου, μου λείπει η αγκαλιά και η τρυφερότητα, όχι η διασκέδαση. Η ζωή μου θα ήταν πιο εύκολη αν είχα κάποιον να μου συμπαρασταθεί. Δεν είχα κάποιον να με ρωτήσει τι έγινε όταν περίμενα τα αποτελέσματα των εξετάσεων να δω αν έχω καρκίνο», επισήμανε η ηθοποιός.

  

Ήθελε να μετακομίσει

Η Μαίρη Χρονοπούλου μίλησε και για την ζωή της τα τελευταία χρόνια και είπε ότι ήθελε μια αλλαγή μέσω μιας μετακόμισης.

«Η ζωή μου δεν είναι κάτι το πρωτότυπο. Λέω να μετακομίσω από την Παιανία. Με έχει πιάσει μια μανία να κατέβω στο κέντρο τώρα. Δεν έχω όρεξη για πάρτι γύρω από την πισίνα, κόντεψα να πνιγώ πέρσι και την παράτησα», δήλωσε η Μαίρη Χρονοπούλου και συμπλήρωσε: «Αυτό που περιμένω να έρθει είναι λίγη χαρά και πίστη που την έχασα τελείως. Περνάω μια άσχημη εποχή».

Ο άνδρας και τα κιλά

Η Μαίρη Χρονοπούλου έκανε αναφορά και στον τύπο του άνδρα που την γοήτευε πάντα.
«Τη μία φορά που ερωτεύτηκα πραγματικά, ήταν ένας άνδρας όμορφος, με φοβερή σωματοδομή και μυαλό. Δεν θα απέρριπτα έναν άνδρα χοντρούλη, δεν θα τον επέλεγα. Οι άνθρωποι που έχουν κιλά είναι δυστυχείς», τόνισε η ηθοποιός.

«Πίστευαν ότι δεν είμαι σοβαρών ηθών, με έκαψαν οι ρόλοι»

Η Μαίρη Χρονοπούλου τόνισε ότι οι ρόλοι που έκανε, έδωσαν την λανθασμένη εικόνα για εκείνη.

«Δεν ήμουν καθόλου απρόσιτη, οι ρόλοι μου προσέδωσαν μια στάμπα της προσβάσιμης κυρίας. Ότι έχω άσχημη διαγωγή. Πολλοί άνθρωποι στη ζωή μου πίστευαν ότι δεν είμαι σοβαρών ηθών, εξαιτίας των ρόλων μου. Δεν ήμουν τόσο ζωηρή όσο έδειχνα στις ταινίες μου. Οι ρόλοι μου με έκαψαν», ανέφερε η ηθοποιός.

Η γνωριμία με τον τέως πρίγκιπα Νικόλαο

Η Μαίρη Χρονοπούλου αναφέρθηκε και στην γνωριμία της με τον τέως πρίγκιπα Νικόλαο και έσταξε μέλι για τον γιο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

«Ο Νικόλας είναι ένας εξαίρετος τύπος, ένας αυθεντικός ρωμιός. Ατακαδόρος, μου έριξε μια ατάκα και με τρέλανε. Δεν μπορώ να πω τι μου είπε. Με την πρώτη ατάκα έμεινα ξερή. Έξυπνος, ζεστό άτομο, ευφυής, ωραίο παλικάρι. Τον κατατάσσω στους τέλειους άντρες», είπε η ηθοποιός.

Το ΠΑΣΟΚ και ο Κασσελάκης

Η Μαίρη Χρονοπούλου έκανε αναφορά και στη πολιτική. Αποκάλυψε ότι είχε παθιαστεί με το ΠΑΣΟΚ, ενώ μίλησε και για το νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη.

«Ήμουν πολιτικοποιημένη, δεν υπάρχει κόμμα που να με έχει παθιάσει όπως το ΠΑΣΟΚ», επισήμανε η ηθοποιός.

Οσο για τον Στέφανο Κασσελάκη είπε ότι δείχνει να τα καταφέρνει στην πολιτική. «Ο Στέφανος Κασσελάκης έχει μια γοητεία, το πάει κάπου ωραία. Το φέρνει μαλακά, μαλακά, από την Αριστερά προς την κεντρώα. Δεν έχω ψηφίσει ποτέ ΣΥΡΙΖΑ. Ήρθε και ταράχτηκε η πόλη», σχολίασε η Μαίρη Χρονοπούλου.

«Καλά έκανε και είπε για την προσωπική του ζωή, γιατί θα αναφέρονταν μετά οι άλλοι κακοηθέστατα. Όταν τον είδα να μιλάει, έπεσε φως στο γκρίζο χρώμα της πολιτικής», συμπλήρωσε.

To άρθρο Η τελευταία συνέντευξη της Μαίρη Χρονοπούλου – Το μεγάλο παράπονο της ζωής της, ο απόλυτος έρωτας, η μοναξιά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΑνδρουλάκης: Στηρίξτε αυτοδιοικητικούς που θα υπηρετούν την περιφερειακή ανάπτυξη, όχι την αλαζονεία Μητσοτάκη
Επόμενο άρθροΜέγκι Ντρίο για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Ό,τι κάνει είναι αποτυχημένο»