Η Νίκη Βόλου, καθώς δεν υπάρχει γήπεδο στη Μαγνησία, θα παίξει την Κυριακή 15 Οκτωβρίου, στο γήπεδο της Αναγέννησης Καρδίτσας, ως……..γηπεδούχος απέναντι στην Κοζάνη! Απίστευτο; Ομως αληθινό. Το Πανθεσσαλικό Στάδιο είναι σε διαδικασία….επισποράς-συντήρησης, απόφαση του ”μεγάλου” κι έτσι για την αγωνιστική αυτή στο πρωτάθλημα της σούπερ λιγκ 2, η Νίκη αναγκάζεται να ”φιλοξενήσει” την Κοζάνη στην Καρδίτσα. Αυτό σημαίνει ότι, φίλαθλοι της ομάδας πρέπει να μετακινηθούν 120 χιλιόμετρα μακριά από τον Βόλο και κανένας δεν λογάριασε ούτε τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας που πλήρωσαν για να βλέπουν την αγαπημένη τους ομάδα στον Βόλο.

Το απόγευμα του Σαββάτου φίλοι της Νίκης έκαναν μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο του Βόλου, όπου συναντήθηκαν με τους δυο υποψηφίους Περφερειάρχες Κώστα Αγοραστό και Δημήτρη Κουρέτα, που βρίσκονταν στα εκλογικά τους κέντρα στον Βόλο και, μαντέψτε……..Σωστά μαντέψατε. Και οι δυο θα λύσουν άμεσα το γηπεδικό πρόβλημα της ομάδας μόλις εκλεγούν. Αύριο Κυριακή είναι οι εκλογές.

Να σας πω τη γνώμη μου; Μετά τις εκλογές μην τον είδατε μην τον απαντήσατε τον κύριο…..”το θέμα σας ετελείωσε, ε τ ε λ ε ί ω σ ε”!!!

Νίκος  Βητσόπουλος

Προηγούμενο άρθροΣτο εδώλιο του ΕΣΡ οι Αυτιάς και Χιώτης για τα αισχρά ομοφοβικά σχόλια κατά του Κασσελάκη
Επόμενο άρθροΗ ΕΕ αναλαμβάνει δράση για την έλλειψη φαρμάκων