Θύμα απόλυτου παραλογισμού είναι το 8χρονο παιδί το οποίο το βράδυ του Σαββάτου τραυματίστηκε θανάσιμα από σφαίρα που δέχθηκε ενώ έπαιζε στην αυλή του σπιτιού του, στο Ζεφύρι Αττικής.

Όπως καταγγέλλει η μητέρα του, η οποία είδε το παιδί της να ξεψυχάει μετά τους πυροβολισμούς των δολοφόνων, μεταξύ των οποίων είναι και ο ίδιος ο νονός του παιδιού και πρώην οικογενειακός φίλος με τον οποίο είχαν βεντέτα.

Η τραγική μητέρα, σε κατάσταση σοκ, περιέγραψε τα δραματικά δευτερόλεπτα κατά τα οποία οι δύο δράστες σκότωσαν εν ψυχρώ το αγγελούδι της, πληρώνοντας με τη ζωούλα του αμαρτίες των μεγαλύτερων.

«Τους είδα όλους. Δύο ήταν. Πέρασαν από εδώ μια φορά και εγώ κατάλαβα. Πήρα τα μωρά, τα έβαλα μέσα. Και μετά πάλι βγήκα έξω και ήρθε το μωρό κοντά μου. Και μετά κατέβηκαν αυτοί κάτω, έριξαν πάνω μας κατευθείαν. Καραμπίνα και πιστόλι είχαν. Πολλοί πυροβολισμοί, χαμός», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Το παιδί το βρήκε στο μάτι. Το πήραν στο μάτι. Πρέπει να μπουν μέσα οι δολοφόνοι. Φασαρίες έχουμε, πολλές φορές, να μπούν μέσα. Βρήκαν το γιο μου να σκοτώσουν. Και το βάφτισαν και το σκότωσαν. Οι ίδιοι το βάφτισαν, οι ίδιοι το σκότωσαν», είπε με λυγμούς η μητέρα του 8χρονου ενώ δίπλα της ο πατέρας του θύματος μοιρολογούσε για το χαμό του γιου του έχοντας στην αγκαλιά τον μικρό αδελφό του 8χρονου. «Ήρθαν να μας σκοτώσουν» είπε ο τραγικός πατέρας και ζήτησε Δικαιοσύνη για τον άδικο χαμό του γιου του.

Πηγή: protothema.gr

Ν.Β.

Προηγούμενο άρθροΠονοκέφαλος και ημικρανία: Γιατί εντείνονται το φθινόπωρο;
Επόμενο άρθροΞαφνικός θάνατος 48χρονου στο Βόλο