Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την Πέμπτη (19/10, 21.15) στο ΣΕΦ την Παρτιζάν, με στόχο την επιστροφή του στις επιτυχίες, μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες από την Μπαρτσελόνα και την Αρμάνι.

«Είναι πολλά παιχνίδια μαζεμένα, όμως, το ματς με την Μιλάνο το έχουμε ξεχάσει», τόνισε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης και συνέχισε: «Αύριο είναι ένα καινούργιο ματς που το θέλουμε πάρα πολύ. Παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε να κάνουμε νέο ξεκίνημα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναφερόμενος στην σερβική ομάδα, o Γιαννούλης Λαρεντζάκης είπε: «Είναι σίγουρα είναι επικίνδυνη. Έχουν παίκτες που μπορούν να βάλουν εύκολα τη μπάλα στο καλάθι, όπως είναι οι Πάντερ και Λεντέι. Είναι μια γεμάτη και σκληρή ομάδα, αλλά πιστεύω πως αν παίξουμε την άμυνά μας και βρούμε ρυθμό θα έχουμε επιτυχία».

Τέλος, δεν παρέλειψε να στείλει ένα «μήνυμα» στους φιλάθλους του Ολυμπιακού: «Ο κόσμος μας έχει δείξει και στο παρελθόν πως μας στηρίζει. Μπορεί να μην του αρέσει μέχρι στιγμής η εικόνα, όμως, είναι πάρα πολύ νωρίς. Εμείς έχουμε ανεβάσει τον πήχη τόσο ψηλά τις τελευταίες χρονιές. Πιστεύω πως σε βάθος χρόνου και όταν θα είμαστε πλήρεις, θα είμαστε αυτοί που πρέπει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΈρχεται το market pass για τους Βολιώτες το Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο
Επόμενο άρθροCiti: Έρχεται επενδυτική βαθμίδα για την Ελλάδα και από τον S&P