H UEFA ανακοίνωσε σήμερα (20/10) επίσημα τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν σε ΑΕΚ, Μπάγερν και Γαλατασαράι για τα επεισόδια των οπαδών τους σε πρόσφατους αγώνες του Champions League και του Europa League.

Το αρμόδιο όργανο δεοντολογίας και πειθαρχικού ελέγχου της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας επέβαλε πρόστιμο 40.000 ευρώ στους Βαυαρούς για τη ρίψη αντικειμένων και το άναμμα βεγγαλικών από τους οπαδούς τους στη διάρκεια του νικηφόρου αγώνα επί της Κοπεγχάγης, με 2-1, στο πλαίσιο του Champions League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Γαλατασαράι τιμωρήθηκε με πρόστιμο 51.500 ευρώ για παραβάσεις που περιλαμβάνουν τη ρίψη αντικειμένων, το άναμμα βεγγαλικών, φθορές ξένης ιδιοκτησίας και προκλητική συμπεριφορά προς τον κόσμο στην εκτός έδρας νίκη της με 3-2 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Champions League.

Παράλληλα, στην ΑΕΚ επιβλήθηκε επίσης πρόστιμο 81.625 ευρώ για τον αποκλεισμό διαδρόμων στις κερκίδες, τη ρίψη αντικειμένων, τη χρήση λέιζερ και το άναμμα καπνογόνων στην εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με τον Άγιαξ, στο πλαίσιο του Europa League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣαν σήμερα 21 Οκτωβρίου
Επόμενο άρθροΧιονοδρομικά κέντρα: Προκλήσεις επιβίωσης για τις μεγάλες πίστες της Ευρώπης