Ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα», η Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου, ο Κένταυρος Βόλου και η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας, μαζί με χιλιάδες πολίτες, μικρούς και μεγάλους, ακόμα και τετράποδα ζωάκια που έφεραν μαζί τους, με σύνθημα ανθρωπιάς «Τρέχω για τη Φλόγα», έτρεξαν το μεσημέρι στην παραλία του Βόλου, με πολύ ευνο’ι’κό καιρό.

Εμφανώς ικανοποιημένη από τη μεγάλη συμμετοχή και φέτος, η Πρόεδρος της “ΦΛΟΓΑΣ” Μαγνησίας Ντίνα Τριανταφύλλου δήλωσε: ”Ηταν λαοθάλασσα αγάπης και υποστήριξης. Παρότι η πόλη είναι πληγωμένη και μουδιασμένη από τις θεομηνίες, στο πρώτο κάλεσμα που κάναμε με τη στήριξη του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ η σημερινή προσέλευση ήταν δυνατή με σαφές μήνυμα, στηρίζω κι αγκαλιάζω τον αγώνα των παιδιών με καρκίνο για υγεία και ζωή”.

Ο Πρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Γιώργος Βλιώρας  ανέφερε:”Πραγματικά νιώθω περήφανος που πριν από 10 χρόνια ξεκινήσαμε αυτή την προσπάθεια. Κάθε χρόνο ο κόσμος είναι περισσότερος και στηρίζουν τη ΦΛΟΓΑ ολοένα και περισσότεροι. Εμείς στηρίζουμε τη ΦΛΟΓΑ και με άλλες δράσεις και θα συνεχίζουμε να τη στηρίζουμε”.

Και φέτος ήταν παρόντες οι ”καρακατού” με τη μουσική τους.

Αν και ο χαρακτήρας της εκδήλωσης δεν ήταν διαγωνιστικός, στο τέλος δόθηκαν μετάλλια στους πρώτους.

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, πλήθος και κείμενο

 

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, άτομα που χαμογελούν και κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, οδός και πλήθος

Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα και κείμενο

 

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, σκύλος και κείμενο που λέει "m $ MISSPHARM ಕ λόγ HENES eleni Papathanasiou"

Δανείζομαι το σχόλιο της δημοσιογράφου Ελένης Παπαθανασίου γι’ αυτή τη μοναδική εκδήλωση:

”Τελικά αυτός ο Βόλος διαθέτει απ’ όλα…Πλημμύρες, φωτιές, τραμπούκικες συμπεριφορές, μεγάλες ανατροπές. Διαθέτει όμως και “ΦΛΟΓΑ”, φλόγα για ζωή και αλληλεγγύη για τον συνάνθρωπο. Χιλιάδες συμπολίτες μας σήμερα, κάθε ηλικίας με τα παιδιά τους και τα ζώα τους έτρεξαν σε συμβολικό αγώνα στην παραλία της πόλης μας, για να συμβάλλουν στον αγώνα για τη ΖΩΗ που δίνουν μικροί “αγωνιστές” κόντρα στον καρκίνο.
Άντε να και μια καλή είδηση, στη μαυρίλα των τελευταίων μηνών από τον πολύπαθο ΒΟΛΟ μας. Παίδες υπάρχει κι αυτός ο ΒΟΛΟΣ…”

 

Νίκος  Βητσόπουλος

Προηγούμενο άρθροΔώρα Τσαμπάζη: Έχω βγάλει μετατραυματικά μετά τον χαμό του Αλέξανδρου
Επόμενο άρθροForbes: Στην Ελλάδα σύντομα το μεγαλύτερο παράκτιο πάρκο της Ευρώπης