Μέσα σε βαρύ πένθος κηδεύτηκε το απόγευμα της 28ης Οκτωβρίου στα Φάρσαλα ο πρώην τομεάρχης αγροτικών φορέων της ΝΔ Λάρισας, Μίλτος Μπασδάνης που πέθανε σε ηλικία 45 ετών.

Σε μήνυμά του στην ιστοσελίδα του στο facebook, ο υφυπουργός κλιματικής κρίσης και πολιτικής προστασίας Χρήστος Τριαντόπουλος έγραψε:

”Δεν υπάρχουν πολλά λόγια τη στιγμή της απώλειας ενός φίλου. Ενός φίλου από τα παιδικά χρόνια, από το σχολείο, από το χωριό, από τη Νέα Αγχίαλο. Ενός πολύ καλού φίλου που σε δύσκολες στιγμές συνεργαστήκαμε στενά, προτάσσοντας πάντα το καλό των άλλων, το καλό του πρωτογενή τομέα, το καλό για τον τόπο. Ενός φίλου που παράλληλα με τον αγώνα στο πεδίο και στις διεκδικήσεις μπορούσε να δει τη μεγάλη εικόνα και να την μεταφέρει και στους άλλους. Ενός φίλου που δεν σταματούσε να νοιάζεται για την πολιτική και για την προσπάθειά μας για ένα καλύτερο μέλλον. Ενός φίλου με μια υπέροχη και καλή οικογένεια, για την οποία μοχθούσε καθημερινά. Ενός φίλου που είμαι, όπως και πολλοί άλλοι, τυχερός για τη φιλία του. Δυστυχώς, έγιναν όλα τόσο γρήγορα που δεν πρόλαβα να τον ευχαριστήσω. Έγιναν και εξελίχθηκαν, όπως δεν έπρεπε να γίνουν. Όπως δεν πιστεύαμε ότι θα γινόντουσαν. Και εδώ οι λέξεις σταματούν, και μένει η σκέψη. Αυτή δεν θα φύγει ποτέ. Καλό παράδεισο φίλε Μίλτο.
ΥΓ. Ήταν ο Μίλτος αυτός, από τις πρώτες ημέρες που τρέχαμε για τις αποκαταστάσεις του «Ιανού», μου μίλησε και επέμενε για το φράγμα του Ενιπέα στη Σκοπιά, μαζί κάναμε τις επαφές, μαζί πήγαμε πάνω. Ένα μεγάλο έργο που προχωρά και θα γίνει”.
Ν.Β.
Προηγούμενο άρθροΑχαΐα: «Θέλω να μάθω γιατί πέθαναν τα μωρά μου» λέει η μητέρα τους
Επόμενο άρθρο«Να σπάσεις αυγά», ζήτησε ο Μπουτάρης από τον Κασσελάκη