Σε κόντρα ήρθαν οι βουλευτές Θάνος Πλεύρης και Γιώργος Καραμέρος με αφορμή τη χθεσινή παρεμπόδιση αλλαγής της Προεδρικής Φρουράς μπροστά στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη λόγω συγκέντρωσης διαμαρτυρίας για το Ισραήλ.

Ο βουλευτής της ΝΔ, κ. Πλεύρης τόνισε ότι δεν γίνεται να παρενοχλείται η αλλαγή της Προεδρικής Φρουράς στο όνομα οποιασδήποτε διαμαρτυρίας, με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Καραμέρο να απαντά χαρακτηριστικά ότι ο κ. Πλεύρης «βλέπει το δέντρο και χάνει το δάσος».

«Όποιος έρχεται εδώ να σέβεται τις αρχές και τις αξίες»

«Στο όνομα της οποιαδήποτε διαμαρτυρίας, δεν μπορεί να παρενοχλείται η αλλαγή της Προεδρικής Φρουράς», είπε ο Θάνος Πλεύρης, ο οποίος σχολίασε και το γεγονός ότι ένας από τους διαμαρτυρόμενους ανέβασε τη σημαία της Παλαιστίνης σε κολόνα φωτισμού.

«Όποιος έρχεται εδώ να σέβεται τις αρχές και τις αξίες» τόνισε ο κ. Πλεύρης.

«Ο κ. Πλεύρης βλέπει το δεντρό και χάνει το δάσος. Σε όλο τον κόσμο, το προοδευτικό κομμάτι δεν ανέχεται αυτή την κατάσταση. Εδώ όλος ο κόσμος αντιδρά για το Ισραήλ… και εσείς μας λέτε για τον Άγνωστο Στρατιώτη;», ήταν η απάντηση του Γιώργου Καραμέρου.

 Ακούστε τις δηλώσεις των βουλευτών:

Γιατί αναβλήθηκε η αλλαγή της Προεδρικής Φρουράς

Ο λόγος που δεν έγινε η αλλαγή της Προεδρικής Φρουράς, και συγκεκριμένα το πρωί Κυριακής στις 11, ήταν το συλλαλητήριο και η συναυλία που είχαν προγραμματιστεί εκείνη την ώρα από το ΠΑΜΕ και εργατικά σωματεία αλλά και συλλογικότητες για την Παλαιστίνη, στην πλατεία Συντάγματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λήφθηκε η απόφαση να αναβληθεί η περίτεχνη αλλαγή της φρουράς υπό τον φόβο επεισοδίων.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΕσπευσμένα στο Νοσοκομείο Βόλου μεταφέρθηκε 34χρονη γυναίκα
Επόμενο άρθροΒαμβάκι: Μετασυλλεκτικές επεμβάσεις για το 2023 – Τι να προσέξουν οι παραγωγοί