Για το σοβαρό ατύχημα που είχε στη θάλασσα, το θάνατο της ανιψιάς της, αλλά και το ενδεχόμενο να γίνει μητέρα μίλησε στην κάμερα του «Happy Day» η Έρρικα Πρεζεράκου.

«Μετά το ατύχημα που είχα με το χέρι μου, ήρθε στο γραφείο μου ένα κοριτσάκι και μου είπε “μην ανησυχείς, θα περάσει και αυτό”. Δεν ξέρω αν θα τελειώσει ποτέ η περιπέτεια με το χέρι μου αλλά είμαι όλο και καλύτερα. Τώρα γράφω πια. Συνειδητοποίησα ότι μπορεί σε μια στιγμή να σταματήσεις να υπάρχεις. Με άλλαξε πολύ εσωτερικά. Με τον άνθρωπο που οδηγούσε το σκάφος είμαστε σε δικαστική διαμάχη. Δεν συμπεριφέρθηκε καλά. Δεν είναι ένας καλός άνθρωπος», είπε αρχικά η Έρρικα Πρεζεράκου.

«Το ατύχημά μου ήταν ένα θαύμα. Έχασα το μισό μου αίμα, δεν ήξερα αν θα τα καταφέρω. Θαύμα ήταν και όλος αυτός ο κόσμος που μαζεύτηκε για να βοηθήσει την Αναστασία. Έχω κλάψει τόσο πολύ για αυτή την βοήθεια, την αγάπη. Ήταν τεράστιο μάθημα ότι υπάρχει ακόμη ανθρωπιά. Είναι ευλογία αυτό το πράγμα», εξομολογήθηκε η πρώην αθλήτρια και περιφερειακή σύμβουλος.

 

«Είχα μία αποβολή και μετά από κάποιο καιρό κατάλαβα τον λόγο που δεν έπρεπε να γίνω μητέρα. Έχω μία βαθιά ανάγκη να μου δώσω λίγο χώρο. Την κατάλληλη στιγμή θα έρθει ο κατάλληλος άνθρωπος για μένα για να πάω παρακάτω», κατέληξε.

To άρθρο Έρρικα Πρεζεράκου: Η αποβολή, το ατύχημα με το σκάφος και η δικαστική διαμάχη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΕπιμένει ότι δεν ευθύνονται αστυνομικοί για τον τραυματισμό της 16χρονης ο Οικονόμου
Επόμενο άρθροΒόλος: Πρόστιμο 1.000 ευρώ για παρεμπόριο