Απάντηση σε σκληρούς τόνους στον Γιώργο Σταθάκη για το κείμενο προαναγγελίας αποχώρησης από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έδωσε ο συντονιστής ΕΠΕΚΕ του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Παύλος Πολάκης.

Ο Παύλος Πολάκης τόνισε πως είδα ένα «δακρύβρεχτο άρθρο» του Γιώργου Σταθάκη και θέλει να κάνει δύο ερωτήσεις για αυτό στον πρώην υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

«Ο Γιώργος είναι πονηρός κι αυτά που λέει μην τα τρως», αφιερώνει ο Πολάκης στον Σταθάκη

«Ποιος ήταν συγγραφέας του κυβερνητικού προγράμματος το 2021 και το παρουσίασε στην προγραμματική συνδιάσκεψη; Άρα σε ποιον κανείς κριτική για το πρόγραμμα; Η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι ακριβώς αντίθετη από αυτά που γράφεις!», ρώτησε αρχικώς ο Παύλος Πολάκης και πρόσθεσε:

«Αυτά που λες στο κείμενο, στις 18-19 Φεβρουαρίου φέτος, που έπαιρνες τηλεφωνα και απαιτούσες να πετάξουν έξω κάποιον από το ψηφοδέλτιο τα είχες καταλάβει και τότε ή μετά σου ήρθε η φώτιση;».

Καταληκτικά ο Παύλος Πολάκης υπογράμμισε «στους επαναλαμβανόμενους άθλιους χαρακτηρισμούς σε μένα και άλλους δεν θα απαντήσω τώρα, όχι γιατί δεν μπορώ να σε βάλω όπως πρέπει στη θέση σου, αλλά γιατί είναι προφανές πως το μόνο που θέλετε μετά την ήττα σας στις εκλογές για πρόεδρο είναι να κάνετε κακό στο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ! Τόσοι είστε».

Στην ίδια ανάρτηση… αποχαιρετισμού του Παύλου Πολάκη στον Γιώργο Σταθάκη παρέθεσε τους στίχους του τραγουδιού «Κυρά Γιώργαινα» του Πυθαγόρα, που ερμήνευσε ο Γιώργος Καλατζής, αφιερώνοντας τους στίχους «ο Γιώργος είναι πονηρός κι αυτά που λέει μην τα τρως», όπως και  το«Κυρά-Γιώργαινα στο λέω υπευθύνως, ο Γιωργάκης σου είναι ένας θεατρίνος».

Η υπόθεση με τον Μιχάλη Χαιρετάκη

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Σταθάκης ανέφερε στο άρθρο του στο «news247» ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει «τελειώσει», καθώς, πλέον, έχει γίνει κάτι άλλο. Χαρακτήρισε ως «ταφόπλακα» την εκλογή Κασσελάκη στην ηγεσία του κόμματος, αναφέροντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι τώρα «κόμμα Κασσελάκη-Παππά-Πολάκη».

Οι δύο Κρητικοί πολιτικοί έχουν μακρά κόντρα μεταξύ τους. Ο Παύλος Πολάκης είχε έρθει στα μαχαίρια με τον Γιώργο Σταθάκη με αφορμή το ψηφοδέλτιο Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν είχε συμπεριλάβει τον Μιχάλη Χαιρετάκη στα ψηφοδέλτιά του, με αποτέλεσμα ο Παύλος Πολάκης να εκτιμά ως υπεύθυνο τον Γιώργο Σταθάκη.

Κάτι, άλλωστε, που ο Παύλος Πολάκης ανέφερε και στη σημερινή απάντηση στον Γιώργο Σταθάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Ο Παύλος Πολάκης με τον Μιχάλη Χαιρετάκη

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΟ Σάκης Τανιμανίδης διαψεύδει πως είναι ο influencer που φοροδιαφεύγει
Επόμενο άρθροΧοιροτροφία: Στα 28,5 εκατ. ευρώ η «καλή μεταχείριση των χοίρων»