Στον Στέφανο Κασσελάκη είναι αφιερωμένο το πρωτοσέλιδο της εβδομαδιαίας εφημερίδας «Η Εποχή» που απηχεί τις θέσεις της εσωκομματικής αντιπολίτευσης του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Στην εκδήλωση της Εποχής στις αρχές της εβδομάδας ουσιαστικά ειπώθηκε για πρώτη φορά ανοιχτά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ οδεύει σε διάσπαση με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο να ανοίγει ουσιαστικά την πόρτα εξόδου.

Το πρωτοσέλιδο του Σαββατοκύριακου έχει κεντρικό θέμα έναν έφιππο που παραπέμπει στον Ναπολέοντα. Με κεντρικό τίτλο: «έθεσε το κόμμα εκτός εαυτού» φωτογραφίζει τον πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, χωρίς να τον κατονομάζει.

Όλοι οι άνθρωποι του «President»

Πρόκειται για ένα λογοπαίγνιο που κάνει η εφημερίδα με τη γνωστή φράση: «έθεσε εαυτό εκτός κόμματος» με την οποία ο Στ. Κσασσελάκης είχε διαγράψει τους Δημήτρη Βίτσα, Πάνο Σκουρλέτη και Νίκο Φίλη.

Έρχεται μάλιστα λίγες ώρες πριν την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος όπου όλοι οι άνθρωποι του «President» προσέρχονται για το τελικό (;) ξεκαθάρισμα με μνήμες 2015 να ξυπνούν και κάθε πρόβλεψη για την κατάληξη της συνεδρίασης να θεωρείται παρακινδυνευμένη.

Ο απόλυτος αιφνιδιασμός… γυρίζει μπούμερανγκ

Να σημειωθεί πως ο Στέφανος Κασσελάκης, το πρωί της Παρασκευής, επιχείρησε τον απόλυτο αιφνιδιασμό. Γνωστοποίησε πως θα ζητήσει από την ΚΕ τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος προκειμένου «να αποφασιστεί απευθείας από τα μέλη και τους φίλους του κόμματος το ζήτημα των αποπομπής των τεσσάρων στελεχών που προσέβαλαν βάναυσα όλους μας» και, σε περίπτωση που δεν περάσει από εκεί, θα καταθέσει αίτημα με το 15% των μελών του κόμματος.

Ο αιφνιδιασμός όμως δείχνει να του γυρίζει μπούμερανγκ καθώς προκαλεί αντιδράσεις ακόμα και στους κόλπους των λεγόμενων προεδρικών.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΑνεμοστρόβιλος προκάλεσε ζημιές σε ιστιοφόρο στο Ναύπλιο – Έπεσε κυπαρίσσι στο νεκροταφείο του Άργους
Επόμενο άρθροΉταν η πρώτη μας επιλογή να υιοθετήσουμε παιδί