Η απόφαση των γονιών της να της μιλήσουν σε πολύ μικρή ηλικία για τον σεξουαλικό προσανατολισμό φαίνεται ότι… μπέρδεψε την Άννα Μαρία Βέλλη. Το αποκάλυψε η ίδια μιλώντας στο podcast της Δάφνης Καραβοκύρη.

«Άργησα πάρα πολύ να ψάξω οτιδήποτε στην ερωτική επαφή», είπε επίσης η Άννα Μαρία Βέλλη και πρόσθεσε ότι έφτασε 26 ετών για να πειραματιστεί.

Μιλώντας για την σεξουαλική της ταυτότητα, η γνωστή influencer, είπε στο podcast: «Όταν ήμουν 5 ετών, που δεν ήξερα καν τι σημαίνει ερωτική επαφή, δεν μου είχε δημιουργηθεί καμία τέτοια διάθεση, η μαμά μου και ο μπαμπάς μου αποφάσισαν βλακωδώς να με πιάσουν και να μου πουν: “Αγάπη μου, άκου λίγο. Κάποια στιγμή θα αρχίσεις να νιώθεις πράγματα για άλλους ανθρώπους και η μαμά και ο μπαμπάς δεν έχουν ιδιαίτερα πολύ θέμα αν αυτό θα είναι αγόρι ή κορίτσι”.

Οι γονείς μου το έκαναν με όλη την καλή τους διάθεση. Εγώ όμως ήμουν πολύ μικρή για να μου ανοίξουν αυτή την κουβέντα και είχε κάποιες άλλες αρνητικές συνέπειες επάνω μου.

Δηλαδή όταν σου λένε κάτι όταν δεν έχεις καν σκιρτήσει ερωτικά και το σώμα σου δεν έχει νιώσει τίποτα, αρχίζεις να πιστεύεις ότι οι γονείς σου βλέπουν κάτι που εσύ δεν ξέρεις. Οπότε για πολλά χρόνια αμφισβητούσα πάρα πολύ την σεξουαλική μου ταυτότητα, δεν ήξερα που ακριβώς πατάω και βρίσκομαι. Με μπέρδεψε το ότι τόσο μικρή, χωρίς να ξέρω καν τι πάει να πει σεξ, είχα μπει στη διαδικασία να σκέφτομαι αν μου αρέσουν τα κορίτσια ή τα αγόρια.

Πρώτο ήρθε το αγόρι και όχι, δεν πειραματίστηκα δυστυχώς. Γιατί για μένα ήταν ακόμα ταμπού μέχρι και το να πάω με ένα αγόρι. Δηλαδή ήρθα πολύ μεγάλη σε ερωτική συνεύρεση, ήμουν πολλά χρόνια σε σχέση και συνευρεθήκαμε πρώτη φορά στα 17,5. Ήταν πολύ αλλιώς τα πράγματα τότε, δεν συζητούσαμε για αυτό καθόλου.

Άργησα πάρα πολύ να ψάξω οτιδήποτε στην ερωτική επαφή. Μέχρι τα 17,5 είχα κάποιες σχέσεις από τις παιδο-εφηβικές που δεν θα ολοκλήρωνα ποτέ αλλά με είχαν ακουμπήσει, υπήρχαν αγγίγματα. Και παραπάνω από αγγίγματα αλλά ποτέ δεν θα άφηνα να γίνει κάτι παραπάνω από αυτό. Εννοείται ότι είχα όμως, ήμουν μια ορμόνη με πόδια!

Απλά την καταπίεζα και δεν καταλάβαινα ότι μπορώ να αφεθώ σε αυτό το πράγμα και να το ζήσω. Έχω μετανιώσει φριχτά για εμπειρίες που έχασα επειδή ήμουν κλεισμένη στα κοινωνικά στερεότυπα. Πρώτη φορά στη ζωή μου πειραματίστηκα με τον εαυτό μου στα 26 μου».

To άρθρο Άννα Μαρία Βέλλη: Για πολλά χρόνια αμφισβητούσα την σεξουαλική μου ταυτότητα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΦως στο Τούνελ: «Μας απειλούσε επειδή…» – Ξέσπασε η Νικολούλη για την δολοφονία της Φαίης Μπακογιώργου
Επόμενο άρθροΛΑΣ Ν. Πηλίου: Να γίνει “δια ζώσης” το δημοτικό συμβούλιο – Αποχή σε περίπτωση τηλεδιάσκεψης