Παρά την ομολογία που έχουν στα χέρια τους, οι Αρχές συνεχίζουν να ερευνούν για το άτομο που δολοφόνησε τη Φαίη Μπακογιώργου τον περασμένο Οκτώβριο στην Κυψέλη, καθώς όσα λέει η αδελφή της δεν φαίνεται να τους πείθουν. Για «σκηνοθετημένη ομολογία» μιλά ο πατέρας της Φαίης.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Περισσότερο από έναν χρόνο μετά τη δολοφονία της Φαίης, η οποία βρέθηκε τυλιγμένη σε μια κουβέρτα, σε απόσταση περίπου 300 μέτρων από το σπίτι στο οποίο έμενε, συνελήφθησαν η μητέρα της, η αδερφή της και η σπιτονοικοκυρά τους.

Ο πατέρας της Φαίης από την πρώτη στιγμή υποστήριζε ότι το παιδί του δολοφονήθηκε.

Όπως αποκαλύφθηκε μετά τις συλλήψεις των τριών γυναικών, το νεαρό κορίτσι ζούσε έναν καθημερινό εφιάλτη στα χέρια της μητέρας της, της αδερφής της και της σπιτονοικοκυράς της.

Την ξυλοκοπούσαν, την εξέδιδαν και την ανάγκαζαν να την επαιτεί. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, έφθαναν στο σημείο να την σπρώχνουν πάνω σε κινούμενα αυτοκίνητα για να διεκδικούν αποζημιώσεις.

Η «προβληματική» ομολογία της αδερφής της

Πέντε ημέρες μετά τη σύλληψη των τριών γυναικών, η αδερφή της Φαίης, Κατερίνα, ομολόγησε ότι ήταν αυτή που διέπραξε τη δολοφονία απαλλάσσοντας, με αυτόν τον τρόπο, την μητέρα της και τη σπιτονοικοκυρά.

«Την μισούσα. Την πάτησα στο λαιμό μέχρι που σταμάτησε να αναπνέει» ανέφερε σε μια κυνική δήλωση η αδερφή της Φαίης.

«Στις 9 και κάτι το βράδυ, γύρισε στο σπίτι και την είδα να αλλάζει ρούχα για να ξαναβγεί. Τότε μου γύρισε το μάτι. Άρχισα να της φωνάζω ‘που πας πάλι; Με έχεις εδώ και κρατάω τα παιδιά σου’ Την πέταξα στον καναπέ και στη συνέχεια την βούτηξα και της έριξα μια σπρωξιά. Η Φαίη έπεσε κάτω κι άρχισε να ουρλιάζει. Τότε εδώ την πάτησα με το πόδι μου στο λαιμό και της είπα ‘μην φωνάζεις μωρή π***. Έφτασε η ώρα σου. Σε σκοτώνω» συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, περιέγραψε το όσα έπραξε αφότου δολοφόνησε, όπως ισχυρίζεται, την Φαίη.

«Έβαλα το πτώμα στο υπνοδωμάτιο και το τύλιξα με την κουβέρτα. Κατά τις 11:30 το βράδυ επέστρεψε η σπιτονοικοκυρά και με ρώτησε ‘που είναι τα παιδιά;’, εγώ της απάντησα πως κοιμούνται» είπε χαρακτηριστικά.

«Περίμενα με κοιμηθεί κι αυτή και γύρω στις 4 έβαλα τη Φαίη στο καρότσι του μωρού και την παράτησα 500 μέτρα από το σπίτι» συμπλήρωσε.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα είπε στην ομολογία της, δεν φαίνεται να έχει μετανιώσει καθόλου για την πράξη της αυτή.

«Μόνη μου τα έκανα όλα, δεν ήταν μπροστά ούτε η μητέρα μου, ούτε η σπιτονοικοκυρά. Τη μισώ, τη μισώ! Και τώρα να μου την έφερναν μπροστά μου, το ίδιο θα έκανα!».

Τα κενά

Η ομολογία της αδερφής της Φαίης δεν επιβεβαιώνεται από τα ιατροδικαστικά ευρήματα, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν βρέθηκαν κακώσεις ή κατάγματα στο λαιμό της 23χρονης.

Επιπλέον, η αδερφή της ισχυρίστηκε ότι έβαλε τη σορό της Φαίης σε ένα κορίτσι μόνη της και ότι διέσχισε την απόσταση από το σπίτι τους μέχρι το σημείο που βρέθηκε νεκρή η 23χρονη χωρίς να γίνει αντιληπτή από κανέναν.

Ο πατέρας της Φαίης κάνει λόγο για «σκηνοθετημένη ομολογία» της μικρής αδερφής της Φαίης Μπακογιώργου και ισχυρίζεται ότι ««πήρε πάνω της» το φόνο για να καλύψει άλλον ένοχο.

«Εγώ αυτό που πιστεύω είναι ότι λένε όλες ψέματα και σε αυτό είμαι απόλυτος, γιατί πάντα έλεγαν ψέματα. Από εκεί και πέρα δεν μπορώ να κρίνω αν πραγματικά την σκότωσε. Πιστεύω ότι όλες λένε ψέματα» είπε ο πατέρας της. «Οι μαρτυρίες πάντως και όλα τα στοιχεία που έχουν μαζευτεί δείχνουν την σπιτονοικοκυρά».

Οι αντιφάσεις στις απολογίες μητέρας και σπιτονοικοκυράς

Η μητέρα της Φαίης, στην απολογία της υποστήριξε, σύμφωνα με την εφημερίδα «Μπαμ», ότι η 23χρονη εξαφανιζόταν συχνά από το διαμέρισμα αλλά αποφάσισε να ενημερώσει τις Αρχές για τη δήθεν εξαφάνισή της αμέσως μετά τη δολοφονία της.

Επιπλέον, η σπιτονοικοκυρά, δήλωσε «προστάτιδα της Φαίης» και υποστήριξε ότι ούτε λίγο ούτε πολύ θα έδινε και την ψυχή της γι’ αυτή αλλά παρ’ όλα αυτά δεν είχε ενημερώσει τις Αρχές για τον ξυλοδαρμό που υφίστατο η 23χρονη, αφού παραδέχτηκε ότι την έβλεπε με μελανιές, να την έχουν «σαπίσει στο ξύλο».

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροO Κάρολ Σφιντέρσκι λιποθύμησε στο ημίχρονο του ματς Πολωνία-Τσεχία
Επόμενο άρθροΚινητοποίηση επαγγελματιών στο Βόλο κατά του νέου φορολογικού νομοσχεδίου