Η Ταμίλα Κουλίεβα βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Δύο στις 10» της ΕΡΤ με την Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε με τρυφερότητα στον αγαπημένο της γιο και τα πρώτα χρόνια της ζωής του.

Πιο συγκεκριμένα, η γοητευτική ηθοποιός, Ταμίλα Κουλίεβα εξομολογήθηκε πως «η ανάγκη μου για να μάθω την γλώσσα (σ.σ. την ελληνική) ήταν πολύ μεγάλη οπότε θα πω πως θα ήθελα να είχα μιλήσει περισσότερο στον Στέφανο την μητρική μου γλώσσα. Καημό το έχω που δεν το έκανα».

«Ήταν όμως ανάγκη δική μου να μάθω τα ελληνικά και τώρα δεν θα ήμασταν έτσι ωραία εδώ και δεν θα κάναμε αυτή την ωραία κουβέντα. Έπρεπε να μπορέσω να δουλέψω, να μάθω ελληνικά, να μην υπάρχει προφορά γιατί είναι όλο μέρος της δουλειάς».

«Με έκλεψε λίγο η δουλειά από τον Στέφανο, φυσικά. Απλώς προσπαθούσα ο χρόνος που περνούσαμε μαζί να είναι ουσιαστικός και, αυτό που λέμε, να μην χάνω τις ηλικίες του παιδιού. Δηλαδή να είμαι παρούσα εκεί. Μέχρι κάποια ηλικία, νομίζω τεσσάρων, ήμουν στο σπίτι και ήμουν μαζί του» πρόσθεσε, ακόμα, η Ταμίλα Κουλίεβα στη συνέντευξη που έδωσε στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

 

 

To άρθρο Ταμίλα Κουλίεβα: «Με έκλεψε λίγο η δουλειά από τον Στέφανο» εκμυστηρεύεται η γοητευτική πρωταγωνίστρια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΤα προβλήματα που προκάλεσαν οι θυελλώδεις άνεμοι ταχύτητας ως και 108 χλμ/ώρα στη Βόρεια Ελλάδα
Επόμενο άρθροATP Finals: Στον τελικό ο Τζόκοβιτς, 2-0 σετ τον Αλκαράθ