Στη φυλακή οδηγήθηκαν μετά την απολογία τους οι δύο εκ των πέντε κατηγορουμένων που απολογήθηκαν σήμερα για την υπόθεση της 16χρονης η οποία νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο μετά από χρήση κοκτέιλ ναρκωτικών, ενώ οι υπόλοιποι τρεις αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους ή χωρίς.

Αρνήθηκαν τις κατηγορίες

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις αξιόποινες πράξεις της διακεκριμένης διακίνησης περί ναρκωτικών, της βαριάς σωματικής βλάβης λόγω διακίνησης ναρκωτικών σε ανήλικη, της συμμορίας και της παράβασης του νόμου περί όπλων.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να υποστήριξαν ότι δεν έδωσαν ναρκωτικά στη 16χρονη.

Σοκάρουν τα στοιχεία

Τα στοιχεία της υπόθεσης σοκάρουν. Η 16χρονη είχε μπλεχτεί στα δίχτυα του κυκλώματος και σύμφωνα με τις μαρτυρίες των φίλων και της μητέρας της δεν μπορούσε να ξεφύγει.

Μάλιστα η μητέρα της ανήλικης περιέγραψε πως ενώ έψαχνε το παιδί της, την ειρωνεύονταν.

«Με έχουν ειρωνευτεί τηλεφωνικά, όταν την έψαχνα να την βρω πού είναι και ήξερα ότι την κρατούσαν και μιλούσαν αυτοί στο τηλέφωνο για αυτή. Γνωρίζω ότι ενώ η κόρη μου πολλές φορές ήθελε να έρθει σπίτι, όταν ήταν με αυτούς της ασκούσαν ψυχολογική πίεση και δεν την άφηναν να γυρίσει παρά τη θέληση της. Πάντα ξέρω ότι την ανάγκαζαν να μιλάει μαζί μου σε ανοιχτή ακρόαση και την καθοδηγούσαν τι θα πει» ανέφερε μεταξύ άλλων στην κατάθεση της.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροLeader: Ολοκληρώθηκε η έγκριση και κατανομή πόρων ύψους 236 εκατ. ευρώ
Επόμενο άρθροΔιαδικτυακή ημερίδα για τις ορθές πρακτικές επιλογής και κατανάλωσης τροφίμων