Ο Γιάννης Μπέζος ήταν ο πρώτος καλεσμένος του Θεοχάρη Ιωαννίδη στην πρεμιέρα του Night Out. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για το #metoo και τις στιγμές που και ο ίδιος ήταν εκρηκτικός και απαιτητικός, όπως είπε.

«Το θέμα δεν είναι να λέμε: “εγώ είμαι υπέρ του #metoo”. Είναι αυτονόητο. Δεν είναι δυνατόν να είσαι υπέρ της κακοποίησης ή του βιασμού. Έγινε ο θόρυβος που έγινε, σίγουρα υπάρχουν και υπερβολές από κάποιους ανθρώπους αλλά και ένα μεγάλο κομμάτι αλήθειας. Υπάρχουν πράγματα που κρίνονται κοινωνικά και άλλα δικαστικά», ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Μπέζος.

«Δεν είναι ομερτά, είναι αδιαφορία. Τι θα πει “γίνονται αυτά”; Εγώ δεν λέω να μην υπάρχουν εντάσεις. Φυσικά θα βάλεις τη φωνή, φυσικά θα επιμείνεις και, αν χρειαστεί, θα διώξεις κάποιον, αν δεν σου κάνει τη δουλειά. Το έχω κάνει κιόλας.

Άλλο αυτό και άλλο να κακοποιώ τους συναδέλφους μου ή να θέλω να εκμεταλλευτώ τη θέση μου.

Υπήρξαν στιγμές που κι εγώ υπήρξα πολύ έντονος, απαιτητικός χωρίς να υπάρχει λόγος, εκρηκτικός, ανυπόμονος. Που δεν υπήρχε λόγος να είμαι αλλά σε βάζει η δουλειά από κάτω. Τώρα τελευταία τα ‘χω ξεπεράσει αυτά», ανέφερε ο Γιάννης Μπέζος.

  

Όσον αφορά στους ανθρώπους που κατηγορήθηκαν και με τους οποίους έχει συνεργαστεί στο παρελθόν, ο Γιάννης Μπέζος δεν έκρυψε τα συναισθήματά του.

«Είμαι πολύ στεναχωρημένος. Υπάρχει ένα έργο πίσω από αυτούς τους ανθρώπους και δεν θέλω να απαξιώνεται με αυτό τον τρόπο», είπε.

Ο Γιάννης Μπέζος μίλησε και για τη σχέση ζωής με τη σύζυγό του, Ναταλία Τσαλίκη. «Τη Ναταλία την αγαπώ ανυστερόβουλα», είπε, σημειώνοντας πως η γνωστή ηθοποιός και σύντροφός του εδώ και 40 χρόνια τον έχει βοηθήσει.

  

«Η Ναταλία ψάχνεται κι εμένα με έχει βοηθήσει πολύ. Με έχει βοηθήσει να γίνω πιο υπομονετικός», είπε ο Γιάννης Μπέζος.

To άρθρο Γιάννης Μπέζος: Υπήρξαν στιγμές που υπήρξα πολύ έντονος, εκρηκτικός, χωρίς λόγο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΓιατί το περπάτημα είναι η λύση για όλα
Επόμενο άρθροΟΠΕΚΕΠΕ: Πληρωμές εξόφλησης αγροπεριβαλλοντικών ύψους 8,7 εκατ. ευρώ