Έτοιμος να βοηθήσει με όλες τις δυνάμεις του τον Παναθηναϊκό για να «σπάσει» την αρνητική παράδοση στη Ισπανία και να διεκδικήσει στον αυριανό (30/11, 22:00) αγώνα με τη Βιγιαρεάλ στο «Ceramica», μέχρι τέλους τις πιθανότητές του για να «μπει» στα νοκ-άουτ του Europa League, δήλωσε ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα.

Ο Καταλανός εξτρέμ εκπροσώπησε τους παίκτες του Παναθηναϊκού στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (30/11), επιστρέφοντας σε ένα γνώριμο για εκείνον περιβάλλον, καθώς είχε αγωνιστεί στα «κίτρινα υποβρύχια» για ενάμισι χρόνο (2016-2017).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αϊτόρ τόνισε επίσης πως το «τριφύλλι» θα πρέπει να βγει απ’ το πρώτο λεπτό με αυτοπεποίθηση για να διεκδικήσει τη νίκη, χωρίς να δίνει σημασία στις παραδόσεις.

Αναλυτικά ο 27χρονος εξτρέμ μίλησε στη συνέντευξη Τύπου:

-Για το πως βλέπει την ομάδα της Βιγιαρεάλ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα. Είμαι πολύ περήφανος που επιστρέφω στο Βιγιαρεάλ. Μια πόλη που αγαπώ πολύ. Βρίσκω την ομάδα σε πολύ καλύτερο επίπεδο. Οι παίκτες και ο προπονητής είναι περισσότεροι ενωμένοι απ’ ότι έχω. Η Βιγιαρεάλ αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε μία πολύ καλή περίοδο».

-Για το αν είναι ένα ματς εντελώς διαφορετικό απ’ το πρώτο στην Αθήνα:

«Το είπα ήδη πως η ομάδα είναι διαφορετική. Έχει αλλάξει αρκετά ήδη με την έλευση του Μαρθελίνο και πιστεύω πως θα αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλύτερη ομάδα».

-Για την κατάστασή του και την προοπτική της ομάδας στα δύο παιχνίδια που μένουν:

«Νιώθω καλά. Κάθε μέρα νιώθω ολοένα και καλύτερα. Εκείνος που αποφασίζει είναι ο προπονητής. Πρέπει να κερδίσουμε τα δύο παιχνίδια για να περάσουμε στην επόμενη φάση».

-Για το τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός για να κερδίσει πρώτη φορά στην Ισπανία:

«Πρέπει να μπούμε δυνατά από το πρώτο λεπτό και να έχουμε την απαραίτητη αυτοπεποίθηση, που απαιτείται στα ματς αυτά για να νικήσουμε. Δεν έχει σημασία η κακή παράδοση, κάθε ματς είναι διαφορετικό».

-Για το αν έχει έξτρα κίνητρο παίζοντας στην πατρίδα του:

«Για μένα είναι ένα ιδιαίτερο κίνητρο και μόνο που παίζω πάντα…».

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροYouth League: «Σφράγισε» το εισιτήριο της πρόκρισης ο Ολυμπιακός
Επόμενο άρθροΚασσελάκης: Δεν έχει λογική η μεταφορά του Αστεροσκοπείου στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης