Ο γιατρός Μιχάλης Με’ι’κόπουλος που υπηρέτησε στο νοσοκομείο Βόλου για πολλά χρόνια, αποχαιρετά τον γιατρό, επίσης του Νοσοκομείου Βόλου για πολλά χρόνια, Γιώργο Ζέ’ι’κο, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών γράφοντας τα εξής στην ιστοσελίδα του:
”Έφυγε σήμερα από κοντά μας,σε ηλικία 88 ετών, σκορπίζοντας θλίψη όχι μόνο στον ιατρικό κόσμο αλλά και σε όλη τη πόλη , ο πρώην διευθυντής Αιμοδοσίας του ΑΓΝΒ Αιματολόγος Γιώργος Ζέικος.
Η προσφορά του στο Νοσοκομείο μας ήταν αξιόλογη, υπηρετώντας το Εθνικό Σύστημα Υγείας και τους χρήστες υγείας ,με ηθική ,αξίες και επαγγελματισμό.
Πάντα ήταν κοντά στους ασθενείς. Οι γιατροί που συνεργάστηκαν μαζί του και όλοι έχουν να πουν ένα καλό λόγο.
Στην ιατρική μου διαδρομή είχα την τύχη να τον γνωρίσω και συνεργασθήκαμε μαζί και ως ειδικευόμενος και ως ειδικός για πολλά χρόνια.Πάντοτε η ιατρική του γνώμη και άποψη, ήταν καθοριστική για τη διαλεύκανση των αιματολογικών περιστατικών .
Ως νέοι γιατροί τον είχαμε πρότυπο, ως παλιάς κοπής γιατρό, που είχε συμπεριληπτική και διαλεκτική άποψη για την ιατρική.
Συλλυπητήρια στη οικογένεια του και τα αδέρφια του.
Καλό ταξίδι κ Διευθυντά.
Η εξόδιος ακολουθία, τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου ώρα 12μμ στον ιερό Ναό του κοιμητηρίου Κούκος”.
Νίκος  Βητσόπουλος
Προηγούμενο άρθροΜεγάλη αστυνομική επιχείρηση για «πειρατές» συνδρομητικής τηλεόρασης – Πληροφορίες για δεκάδες συλλήψεις
Επόμενο άρθροΟ Μητσοτάκης με Bucket Hat στο Tik Tok για να πείσει τους… νέους