Κυριακάτικη βόλτα στην παιδική χαρά με τον γιο της, Νίκο, απόλαυσε η Εριέττα Κούρκουλου. Η κόρη του αξέχαστου Νίκου Κούρκουλου και της Μαριάννας Λάτση μοιράστηκε στιγμές της οικογενειακής της ευτυχίας στα social media.

Η Εριέττα Κούρκουλου απολαμβάνει τη μητρότητα στο έπακρο και «υπεύθυνος» είναι ο μικρός Νίκος, το εγγόνι του αείμνηστου Νίκου Κούρκουλου και της Μαριάννας Λάτση.

Τον τελευταίο ενάμισι χρόνο η Εριέττα Κούρκουλου και ο σύζυγός της, Βύρωνας Βασιλειάδης είναι πλέον γονείς και χαίρονται στο έπακρο.

Η ίδια έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κάνοντας επιλεκτικές δημόσιες εμφανίσεις, αλλά και αναρτήσεις στα social media.

Το πρωί της Κυριακής 3 Δεκεμβρίου η κόρη του Νίκου Κούρκουλου και της Μαριάννας Λάτση βγήκε για την καθιερωμένη βόλτα στην παιδική χαρά μαζί με τον μικρό Νικόλα.

Η τρυφερή μανούλα, «ανέβασε» μία φωτογραφία του γιου της, ο οποίος μαζί με τη φίλη του προσπαθούν να ταΐσουν τα περιστέρια που τους έχουν περικυκλώσει στο πάρκο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΑνεργία: Σε μονοψήφιο ποσοστό αλλά παραμένουν τα προβλήματα στην αγορά εργασίας
Επόμενο άρθροΣυναγερμός στους γονείς – Νέα μόδα στους νέους τα ζελεδάκια κάνναβης