Στην αγκαλιά του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ μία 14χρονη Ισραηλινή που γλίτωσε από τη Χαμάς. Ο «Εξολοθρευτής» του σινεμά άκουσε σοκαρισμένος την περιγραφή της ανήλικης, δηλώνοντας προς εκείνη ότι είναι «φίλος του εβραϊκού λαού και του Ισραήλ».

Η 14χρονη Έλλα Σάνι το Ισραήλ αποκάλυψε στον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ πώς κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια της Χαμάς, φορώντας τις πιτζάμες της.

Ο πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνιας συνάντησε στο γραφείο του στο Λος Άντζελες συγγενείς τριών Ισραηλινών που είχαν συλληφθεί από την παλαιστινιακή τρομοκρατική οργάνωση.

Όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα Bild, όταν άκουσε από το στόμα της 14χρονης την ιστορία της, ο «Εξολοθρευτής» της μεγάλης οθόνης «έσπασε» από συγκίνηση, ανοίγοντας διάπλατα την αγκαλιά του.

«Στις 7 Οκτωβρίου ξύπνησα ακούγοντας φωνές όπως «Αλλαχού Άκμπαρ» («Ο Αλλάχ είναι μεγάλος»), πυροβολισμούς και εκρήξεις», είπε η Σάνι. Κρύφτηκε, όπως είπε, σ’ ένα καταφύγιο στο κιμπούτς με τη μητέρα της και τον μικρότερο αδερφό της.

 

«Είναι εξαιρετικά σημαντικό να ακούει ο κόσμος αυτές τις ιστορίες», δήλωσε ο 76χρονος σούπερ σταρ του Χόλιγουντ και πρόσθεσε:

«Ελπίζουμε ότι αυτό το μίσος θα εξαφανιστεί σιγά – σιγά. Επειδή το μίσος προκαλεί μεγάλη ζημιά, χάνονται πολλές ζωές».

To άρθρο Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ αγκαλιάζει 14χρονη Ισραηλινή που ξέφυγε από τη Χαμάς – Η στιγμή που λύγισε ο «Εξολοθρευτής» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΑγγλία: Νίκη με απίθανη ανατροπή για τη Λίβερπουλ, 4-3 τη Φούλαμ!
Επόμενο άρθροΠαπαστεργίου: Την επόμενη εβδομάδα θα παρουσιαστεί ο «ψηφιακός βοηθός»