Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στον μεγάλο βαθμό δυσκολίας που έχει η αυριανή (5/12, 21:15) αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, λέγοντας ότι «πρέπει να γίνουν όλα πολύ καλά για να κερδίσεις», ωστόσο τόνισε πως «πιστεύουμε ότι έχουμε πιθανότητες να κερδίσουμε». Παράλληλα, ο τεχνικός των Πειραιωτών εξέφρασε την άποψη ότι «πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και να γίνουμε η καλύτερη εκδοχή του Ολυμπιακού που μπορούμε», ενώ δήλωσε πεπεισμένος πως «με τις καινούργιες μεταγραφές είμαι σίγουρος ότι το ταβάνι μας ανεβαίνει αρκετά».

Διαβάστε επίσης: Χωρίς Πετρούσεφ με Ρεάλ ο Ολυμπιακός

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Νομίζω ότι είναι περιττό να μιλήσουμε για τη δυσκολία του παιχνιδιού. Όλοι αυτό λένε όταν παίζουν με τη Ρεάλ, ότι -με βάση τους αριθμούς, τη βαθμολογία και φυσικά με αυτό που βλέπουμε όλοι- είναι μια ομάδα, η οποία έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας να παίξεις μαζί της. Πρέπει να γίνουν όλα πολύ καλά για να κερδίσεις. Αυτή είναι η κατάσταση αυτή τη στιγμή στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Μια ομάδα που δεν είχε τραυματισμούς, έχουν επανέλθει όλοι, έχει κορμό από πέρυσι, έχει την προσθήκη του Καμπάτσο, που έχει μεγάλη επίδραση στο παιχνίδι της. Είναι μια ομάδα που έχει εμπειρία και ξέρουν να παίζουν και μαζί. Άρα λοιπόν πρέπει να κάνεις πολύ καλό παιχνίδι» τόνισε ο προπονητής των Πειραιωτών και συνέχισε:

«Φυσικά, πιστεύουμε ότι έχουμε πιθανότητες να κερδίσουμε. Θα είναι μια ωραία ατμόσφαιρα για εμάς, το γήπεδο γεμάτο. Η ομάδα έχει κίνητρο να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις, γιατί πιστεύουμε ότι και με το Μονακό γενικά καλά παίξαμε. Στην ουσία το παιχνίδι κρίθηκε σε 1-2 κατοχές. Πιστεύουμε λοιπόν ότι πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και να γίνουμε η καλύτερη εκδοχή του Ολυμπιακού που μπορούμε και με τις καινούργιες μεταγραφές είμαι σίγουρος ότι το ταβάνι μας ανεβαίνει αρκετά. Αλλά το παιχνίδι είναι αύριο και θα πρέπει να είμαστε πολύ καλοί για να το κερδίσουμε».

Τέλος, όσον αφορά τους Φίλιπ Πετρούσεφ και Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος επισήμανε: «Δεν γίνεται κάτι για αύριο και για τους δυο. Η βελτίωση του Γκος από τον τραυματισμό του είναι κοντά στο 100%. Ελπίζουμε ότι θα παίξει με την Καρδίτσα, στο επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος, και από εκεί και πέρα θα μπει κανονικά στην ομάδα. Ο Φίλιπ θα κάνει την πρώτη ομαδική του προπόνηση σήμερα. Έχει κάνει δυο ατομικές, γιατί το πρόγραμμά μας ήταν τέτοιο. Έχει ατομικές μαζί με άλλους παίκτες φυσικά, αλλά δεν έχει κάνει ούτε μια ομαδική. Όπως καταλαβαίνετε, είναι αδύνατο, με μια ομαδική προπόνηση, να τον βάλω να παίξει αύριο. Πέρα από το γεγονός ότι χρειάζεται ένα διάστημα, υπολογίζουμε μια εβδομάδα με δέκα μέρες, για να έρθει σε μια καλή κατάσταση, γιατί δεν είχε αγωνιστικό ρυθμό στο ΝΒΑ με τους Σακραμέντο Κινγκς και χρειάζεται μέσω των προπονήσεων να βρει ρυθμό. Οπότε δεν θα είναι αύριο στην ομάδα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΕπικαιροποιήθηκε το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης του Καιρού – Στο χάρτη της κακοκαιρίας και η Θεσσαλία
Επόμενο άρθροΣτο δάσος της Δαδιάς ο Ανδρουλάκης – «Η κλιματική αλλαγή δεν μπορεί να είναι συνεχές άλλοθι»