Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Ο Ποσειδώνας στρέφεται ορθόδρομος σήμερα μετά από μια ανάδρομη κίνηση που ξεκίνησε τον Ιούνιο. Αυτό σε βοηθά να ξεπεράσεις ένα πρόβλημα που είχε προκύψει με μια φίλη ή έναν φίλο. Γενικώς τις επόμενες εβδομάδες οι φιλίες είναι στο επίκεντρο.

Είχες μια μικρή απογοήτευση σε αυτόν τον τομέα το περασμένο διάστημα, αλλά αυτό αποτελεί παρελθόν. Μπορεί ακόμα και να ακούσεις νέα από ένα φίλο που έχεις να δεις πολύ καιρό. Στην αρχή της σημερινής ημέρας, οι αλλαγές είναι πολλές και αυτό σου δημιουργεί μια μικρή σύγχυση. Αυτή όμως θα ξεπεραστεί όσο προχωρά η μέρα.

Δίδυμοι: Ο Ποσειδώνας τελειώνει τον ανάδρομο κύκλο του σήμερα και σε βοηθά να ξεμπλοκάρεις στα επαγγελματικά σου. Θυμίζουμε πως ο Ποσειδώνας ήταν ανάδρομος για περισσότερο από 5 μήνες. Αν είσαι σε δίλημμα ποιο μονοπάτι πρέπει να ακολουθήσεις, καλό είναι να κινηθείς διαισθητικά.

Και έτσι θα δεις πως θα πάρεις την σωστή κατεύθυνση. Είσαι απίστευτα ανοιχτή σε νέες ιδέες. Είσαι πολύ ευχαριστημένη με όσα έχεις καταφέρει στον επαγγελματικό τομέα. Τις επόμενες εβδομάδες, βρίσκεις ξανά την χαμένη σου πίστη στην καριέρα σου. Ξέρεις πως τελικά μπορείς να ανταποκριθείς σε όλες σου τις ευθύνες.

Καρκίνος: Η πίστη σου στον εαυτό σου και στην ίδια τη ζωή, δυναμώνει. Με τον Ποσειδώνα να τελειώνει την ανάδρομη κίνηση του σήμερα, αρχίζεις και πιστεύεις και στα όνειρα σου. Τις επόμενες εβδομάδες βλέπεις την ζωή σου πανοραμικά.
Ακόμα κι αν οι στόχοι σου ακόμα δεν είναι εντελώς ξεκάθαροι ή σωστά καθορισμένοι, ξέρεις πως βαδίζεις προς τη σωστή κατεύθυνση. Αποδέχεσαι ότι δε χρειάζεται πάντα διαύγεια, για να αγκαλιάσεις τη ζωή.

Λέων: Η Σελήνη μετακομίζει στον τομέα της επικοινωνίας σου για μερικές ημέρες. Επίσης σήμερα ο Ποσειδώνας σταματά την ανάδρομη κίνηση και στρέφεται ορθόδρομος στον ηλιακό 8ο οίκο σου μετά από πάνω από 5 μήνες ανάδρομης κίνησης. Αυτό σημαίνει πως επιτέλους θα λάβεις την υποστήριξη που αναζητάς από την σχέση σου.

Είναι πιθανό να νιώσεις αναζωογονημένη σε πνευματικό επίπεδο τώρα. Αν και μπορεί να μην είναι τα πάντα ξεκάθαρα γύρω σου, εσύ αισθάνεσαι λιγότερο ευάλωτη. Αν έχεις νιώσει εξαρτημένη από κάποιον ή κάτι και δεν είχες την ενέργεια να ανατρέψεις αυτή την κατάσταση και να βάλεις όρια, τώρα είναι η τέλεια στιγμή.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

To άρθρο Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΚύπελλο Iταλίας: Ο Γκεντουζί έστειλε τη Λάτσιο στα προημιτελικά!
Επόμενο άρθροΝΒΑ: Στο Final 4 του in-season tournament οι Μπακς, 146-122 τους Νικς!