Η ταινία «Dune: Part 2» θα είναι «πιο δυνατή» από την πρώτη του 2021, σύμφωνα με τον σκηνοθέτη Ντενί Βιλνέβ, ο οποίος μίλησε σε περιοδικό για την επερχόμενη πρεμιέρα του σίκουελ της ταινίας επιστημονικής φαντασίας, η οποία θα γίνει παγκοσμίως την 1η Μαρτίου του 2024.

Μιλώντας στο «Total Film Magazine», ο σκηνοθέτης της ταινίας «Dune: Part 2», Ντενί Βιλνέβ, είπε ότι οι θαυμαστές που απογοητεύτηκαν από την έλλειψη δράσης στο «Dune» του 2021 θα πρέπει να αισθάνονται καλύτερα για τη συνέχεια της επόμενης χρονιάς.

Η πρώτη ταινία επικεντρώθηκε περισσότερο στην οικοδόμηση του κόσμου, στον οποίο διαδραματίζεται, στο δεύτερο μέρος, «Dune: Part 2» θα προβληθούν οι επιπτώσεις των γεγονότων που συνέβησαν στο πρώτο μέρος, διευκρίνισε.

«Η πρώτη ταινία ήταν πιο στοχαστική. Ακολουθούσαμε έναν νεαρό άνδρα που ανακαλύπτει έναν νέο πλανήτη, έναν νέο πολιτισμό» είπε ο Βιλνέβ. «Η δεύτερη ταινία… είναι περισσότερο δράσης σε σύγκριση με πρώτο μέρος. Είναι πιο δυνατή» εξήγησε ο σκηνοθέτης.

Εκτός από τους Τιμοτέ Σαλαμέ και Zendaya, τα μέλη του καστ που επιστρέφουν είναι οι Ρεμπέκα Φέργκιουσον, Χαβιέρ Μπαρδέμ, Στέλαν Σκάρσγκαρντ κ.ά.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

To άρθρο Το «Dune: Part 2» θα είναι «πιο δυνατό» από την πρώτη ταινία, υποσχέθηκε ο σκηνοθέτης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΟ διάλογος με την Τουρκία να βασίζεται σε ξεκάθαρες κόκκινες γραμμές, λέει η Αυγέρη
Επόμενο άρθροΠαναθηναϊκός: Καταθέτει και στον αθλητικό εισαγγελέα ο Αλαφούζος