Τον Απρίλιο του 2024 θα κάνει πρεμιέρα η ταινία «Back to Black» της εταιρείας παραγωγής Studiocanal για τη ζωή της εμβληματικής τραγουδίστριας Έιμι Γουάινχαουζ. 

Η εταιρεία μάλιστα μοιράστηκε ένα ακόμη στιγμιότυπο της Μαρίσα Αμπέλα (Marisa Abela) που υποδύεται την εμβληματική καλλιτέχνιδα.

Η βιογραφική ταινία θα κάνει το ντεμπούτο της στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Απρίλιο του 2024 με τις βρετανικές και τις πολωνικές να την υποδέχονται στις 12 Απριλίου. Στην Γερμανία, Ολλανδία και Αυστραλία θα φτάσει στις 18 Απριλίου, ενώ στην Γαλλία και τη Νέα Ζηλανδία στις 24 και 25 Απριλίου.

Στις ΗΠΑ θα κάνει πρεμιέρα το πρώτο τρίμηνο του 2024 από την Focus Features ωστόσο η ημερομηνία προβολής της προς το παρόν παραμένει άγνωστη.

Σύμφωνα με το Deadline, τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Σαμ Τέιλορ – Τζόνσον (Sam Taylor-Johnson), σε σενάριο του Βρετανού συγγραφέα Ματ Γκρίνχαλγκ (Matt Greenhalgh).

Το καστ συμπληρώνουν οι Τζακ Ο’Κόνελ (Jack O’Connell), Έντι Μάρσαν (Eddie Marsan) και Λέσλι Μάνβιλ (Lesley Manville).

Η ταλαντούχα Έιμι Γουάινχαουζ έφυγε από την ζωή στις 23 Ιουλίου του 2011. Το αγαπημένο της τραγούδι «So Far Away» της Κάρολ Κινγκ την συνόδεψε στην τελευταία της κατοικία, με τους φίλους και τους συγγενείς της να της το τραγουδούν. Ήταν μόλις 27 ετών.

To άρθρο Τον Απρίλιο του 2024 η ταινία για τη ζωή της θρυλικής Έιμι Γουάινχαουζ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΔένδιας: Το Αρχιπέλαγος ήταν ιστορικά η κοιτίδα του Ελληνισμού
Επόμενο άρθροΑγώνες προσομοίωσης τυφλών στο ΓΕΛ Αλμυρού