Εξόρμηση στις πληγείσες περιοχές Πηλίου, Ρήγα Φεραίου και Αλμυρό

Κλιμάκια του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής αποτελούμενα από βουλευτές και στελέχη του κόμματος θα επισκεφθούν σήμερα και αύριο τις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας προκειμένου να αποτιμηθεί η πορεία των έργων υποδομής και αποκατάστασης.

Συγκεκριμένα, σήμερα Παρασκευή στελέχη του ΠΑΣΟΚ θα βρεθούν στο Πήλιο, στον Αλμυρό και στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Βόλου. Θα επισκεφθούν δομές και φορείς για να ενημερωθούν για τα προβλήματα της περιοχής μας, μετά τις φυσικές καταστροφές, ενώ επίσης θα έχουν συνάντηση με Εργατικό Κέντρο και ΑΔΕΔΥ. Αύριο Σάββατο θα ακολουθήσει επίσκεψη του κλιμακίου στον δήμο Ρήγα Φεραίου με ιδιαίτερη έμφαση στα παρακάρλια χωριά, ενώ στελέχη της Μαγνησίας θα συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο ενάντια στη χωροθέτηση του σταθμού LNG στον Παγασητικό.

Μεθαύριο Κυριακή 10 Δεκεμβρίου ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης θα συναντηθεί στη Λάρισα με παραγωγικούς φορείς και θα συζητήσουν τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής για την ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας.

Πιο αναλυτικά, το κλιμάκιο της περιοχής του Πηλίου θα αποτελείται από τους: Κατερίνα Σπυριδάκη, βουλευτή Λασιθίου, υπεύθυνη ΚΤΕ Τουρισμού Μιχάλης Τζελεπτής, αναπλ. γραμματέας στον τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης και Χρήστος Στεφόπουλος, από τον τομέα Οργανωτικού

Το κλιμάκιο της περιοχής του Αλμυρού θα αποτελείται τους Μπιάγκη Δημήτρη, βουλευτή Κέρκυρας, υπεύθυνο ΚΤΕ Εθνικής Άμυνας Πεταλωτή Γιώργο, Γραμματέα Τομέα Άμυνας και Χατζηαθανασίου Θωμά.

Το κλιμάκιο της περιοχής του Βόλου θα αποτελείται από τους: Τάσος Νικολαΐδη βουλευτή Δράμας, υπεύθυνο ΚΤΕ Αθλητισμού Παναγιώτης Δημόπουλο, γραμματέα Τομέα Περιβάλλοντος, που θα συναντηθεί με το ΕΚΒ και την ΑΔΕΔΥ στις 10:00 στο Εργατικό Κέντρο Βόλου.

Στις 18:00 το κλιμάκιο θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στο ξενοδοχείο Κυψέλη.

Τέλος, αύριο Σάββατο, 9 Δεκέμβρη θα πραγματοποιηθεί κλιμάκιο στο δήμο Ρήγα Φεραίου, το οποίο θα αποτελείται από τους Δημήτρη Μάντζιο, βουλευτή Επικρατείας, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπο, Χρήστο Ξενοκώστα, αναπληρωτή Γραμματέα Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννη Τσακνή, αναπληρωτή γραμματέα στον Τομέα Παιδείας.

Προηγούμενο άρθροΕλίζαμπεθ Ελέτσι: Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, επιτέλους μπήκε το μονόπετρο στο δάχτυλο
Επόμενο άρθροΔιπλό χριστουγεννιάτικο μπόνους σε συνταξιούχους – Οι «τυχεροί»