Στη Μαγνησία περιόδευσε το πρωί και το μεσημέρι της Παρασκευής 8 Δεκεμβρίου κλιμάκιο στελεχών του ΠΑΣΟΚ, για να δει από κοντά τα προβλήματα των κατοίκων, ιδιαίτερα μετά από τις δυο πλημμύρες του Σεπτεμβρίου.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν δήλωσαν ότι η κυβέρνηση έταξε πολλά και δεν έκανε τίποτα για την περιοχή αν και η χώρα χρειάζεται ένα πραγματικό μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα ανασυγκρότησης.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Θαν. Γλαβίνας τόνισε ότι το κόμμα βρίσκεται κοντά στους πολίτες ακούγοντας τα προβλήματά τους και προτείνοντας συγκεκριμένες κι εφικτές λύσεις.

Για τις ευρωεκλογές ανέφερε ότι το ΠΑΣΟΚ προχωρά αυτόνομα, σε συνεργασίες μόνο με την κοινωνία και με απώτερο σκοπό να διαμηνύσει μια προοδευτική πρόταση για τη  διακυβέρνηση της χώρας.

Στη συνέντευξη Τύπου μίλησαν οι, Δημήτρης Μπιάγκης, ​Βουλευτής Κέρκυρας και Υπεύθυνος Κ.Τ.Ε.Εθνικής Άμυνας, Γιώργος Πεταλωτής, ​Γραμματέας Τομέα Άμυνας, Θωμάς Χατζηαθανασίου, ​Αναπλ. Γραμματέας Τομέα Άμυνας, Παναγιώτης Δημόπουλος, ​Γραμματέας Τομέα Περιβάλλοντος, Κατερίνα Σπυριδάκη, ​Βουλευτής Λασιθίου και Υπεύθυνη Κ.Τ.Ε. Τουρισμού και Μιχάλης Τζελέπης, Αναπλ. Γραμματέας Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης.

Τα στελέχη αναφέρθηκαν στην έλλειψη υποδομών για το Πήλιο, στην απουσία τουριστικής στρατηγικής από την κυβέρνηση και στα πολλά προβλήματα του αγροτικού κόσμου που δεν βρίσκουν λύσεις. Επίσης, εξέφρασαν την κατηγορηματική αντίθεση του ΠΑΣΟΚ στην εγκατάσταση μονάδας LNG στον Παγασητικό.

Ν.Β.

Προηγούμενο άρθροΦωτιά σε διαμέρισμα στο Μοσχάτο – Απομακρύνθηκαν οικογένειες
Επόμενο άρθροΦωτιά σε διαμέρισμα στο Μοσχάτο – Συναγερμός στην Πυροσβεστική