Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία (ΚΔΑΠ-μεΑ) Ν. Ιωνίας της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Βόλου ενόψει της περιόδου των Χριστουγέννων επισκέφθηκαν

Γνωστό πολυκατάστημα παιχνιδιών επισκέφθηκαν τα παιδιά του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία Ν. Ιωνίας ενόψει των Χριστουγέννων, όπου αγόρασαν όμορφες μπάλες και διακοσμητικά για τον στολισμό του Χριστουγεννιάτικου δένδρου της δομής.

Στόχος της επίσκεψης η ανάπτυξη κοινωνικών δεξιοτήτων και συμπεριφοράς στο κοινωνικό σύνολο, ενισχύοντας παράλληλα την ομαδικότητα και την συνεργασία. Εκπαιδεύτηκαν στην διαδικασία αγοράς προϊόντων και στην διαχείριση χρημάτων, ολοκληρώνοντας έτσι με ενθουσιασμό και όμορφες χριστουγεννιάτικες εικόνες την βόλτα τους.

Το ΚΔΑΠμεΑ Νέας Ιωνίας  της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ αποτελεί  δράση συγχρηματοδοτούμενη από την Ε.Ε και την Ελλάδα στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2021-2027 και τελικό ανάδοχο την Ε.Ε.Τ.Α.Α και προσφέρει τμήματα δημιουργικής απασχόλησης σε άτομα με διαγνωσμένη αναπηρία ηλικίας 6 ετών και άνω. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 24210 60802.

Προηγούμενο άρθροΤέλος από τη Super League ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ!
Επόμενο άρθρο«Δε βρήκα χαρούμενους ανθρώπους του ‘41%’» – «Απροειδοποίητη περιοδεία» Κασσελάκη στην Αιτωλοακαρνανία