Αύριο Τρίτη 26 Δεκεμβρίου, δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων, χιλιάδες αναμμένα φαναράκια θα σηκωθούν από την παραλία του Βόλου, στον ουρανό της πόλης, για να μεταφέρουν μαζί με το φως και μια ευχή και να ενισχύσουν οικονομικά τη δράση φιλανθρωπικών ιδρυμάτων της Μαγνησίας.

Στη φετινή εκδήλωση θα γιορτάσουν με τον κόσμο, η Anastasia και το συγκρότημα Alcatrash, καλλιτέχνες ιδιαίτερα δημοφιλείς.

Η εντυπωσιακή, όπως αναμένεται και φέτος, εκδήλωση, εντάσσεται στο πρόγραμμα του Δήμου Βόλου ”Χριστούγεννα 2023 – Πρωτοχρονιά 2024”, με έντονα φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Και φέτος θα διατίθενται στον κόσμο χριστουγεννιάτικα φαναράκια από ειδικά διαμορφωμένα περίπτερα, στο χώρο της παραλίας.

Τα Ιδρύματα που θα ενισχυθούν από την εκδήλωση είναι: ”Ορφανοτροφείο Βόλου”, Σύλλογος Γονέων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό, ”Φλόγα” Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις και ”ΕΛΕΠΑΠ” Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων.

Η διάθεση των φαναριών θα γίνεται από τις 5 το απόγευμα, 2 ώρες πριν από την εκδήλωση, όπου μπροστά στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, στην παραλία, θα διατίθενται τα φαναράκια σε τέσσερα σημεία, ανά ίδρυμα, με ρίψη συμβολικού αντιτίμου στους κουμπαράδες, για όσους το επιθυμούν.

Η εκδήλωση ξεκινά στις 7 και στις 7.05 με το σύνθημα του Δημάρχου, κ. Αχιλλέα Μπέου, χιλιάδες φαναράκια θ’ απελευθερωθούν ταυτόχρονα αναμμένα στον ουρανό, δημιουργώντας ένα εκπληκτικό θέαμα και στέλνοντας μήνυμα αισιοδοξίας κι αγάπης σε όλο τον κόσμο.

Ν.Β.

Προηγούμενο άρθροΦιλιατρά: 56χρονος μαχαίρωσε τον αδερφό του στην κεντρική πλατεία
Επόμενο άρθροΜελέτης Ηλίας: Η κόρη μου ζήτησε δώρο 600€, είπα ότι ο Άγιος Βασίλης δεν είναι πλούσιος