Σύμφωνα με πλήθος δημοσιευμάτων, η Παγκόσμια Ομοσπονδία έχει στείλει τελεσίγραφο στις βραζιλιάνικες αρχές, απειλώντας με αποκλεισμό από όλες τις διοργανώσεις τόσο την Εθνική Βραζιλίας όσο και τους συλλόγους της «χώρας του καφέ».

Ο λόγος έχει να κάνει με την καθαίρεση του Εντνάλντο Ροντρίγκες από τη θέση του προέδρου της βραζιλιάνικης ομοσπονδίας ποδοσφαίρου (CBF) από το δικαστήριο του Ρίο Ντε Τζανέιρο, προκηρύσσοντας μάλιστα και εκλογές εντός 30 ημερών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η FIFA και η CONMEBOL αμέσως έστειλαν επιστολή στην οποία αναφέρουν μεταξύ άλλων: «Τα μέλη της FIFA πρέπει να χειρίζονται ανεξάρτητα τα θέματά τους, χωρίς παρεμβολή και επιρροή από τρίτα μέρη.

Αν η CBF τιμωρηθεί τελικά από την FIFA τότε θα χάσει κάθε δικαίωμα μέλους μέχρι να υπάρξει άρση της ποινής. Αυτό σημαίνει πως οι ομάδες της δε θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε καμία διεθνή διοργάνωση όσο υπάρχει τιμωρία σε ισχύ».

Οι ιθύνοντες της FIFA δεδομένης της φήμης της Εθνικής Βραζιλίας, θα ταξιδέψουν στην χώρα της Λατινικής Αμερικής στις αρχές Ιανουαρίου, προκειμένου να βρεθεί λύση, αφού ενδεχόμενη τιμωρία της «Σελεσάο» θα προκαλέσει παγκόσμιο… σεισμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: sdna

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΝΒΑ: Χριστουγεννιάτικη ήττα για τους Μπακς, 129-122 οι Νικς
Επόμενο άρθροΣαλαμίνα: Απανθρακωμένη σορός βρέθηκε σε σπίτι κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς