Η Ντέμι Μουρ στηρίζει τον Μπρους Γουίλις που δίνει μάχη με τη μετωποκροταφική άνοια. Για τον λόγο αυτό η σταρ του Χόλιγουντ έχει πλέον μετακομίσει ακριβώς δίπλα στον 68χρονο πρώην σύζυγό της, που παλεύει να κρατηθεί στη ζωή.

Ο Μπρους Γουίλις που πάσχει από τη μετωποκροταφική άνοια, έχει δίπλα στο πλευρό του, τόσο τη σύζυγό του, Έμα Χέμινγκ, όσο και την πρώην του, Ντέμι Μουρ με τις κόρες του.

Η στενή τους επαφή, είναι ο λόγος που οι χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες της Ντέμι Μουρ ανησύχησαν τους οπαδούς του Μπρους Γουίλις, όταν μέσα σε τόσα άτομα, δεν τον εντόπισαν.

Η ηθοποιός δημοσίευσε στο Instagram, στιγμιότυπα από τα Χριστούγεννα με τις κόρες της και μερικούς φίλους. Ντυμένοι όλοι στα ροζ, πόζαραν στον φακό και η Ντέμι Μουρ ανέβασε τις εικόνες στο προφίλ της.

Στις φωτογραφίες, όμως, απουσίαζε ο 68χρονος σούπερ σταρ του Χόλιγουντ. Οι περισσότεροι ρωτούσαν, «πού είναι ο Μπρους» και εξέφρασαν την ανησυχία τους για τον πρωταγωνιστή του «Die Hard».

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

//www.instagram.com/embed.js 

Άσχημα τα νέα για την υγεία του Μπρους Γουίλις

Δημοσιεύματα διεθνών ΜΜΕ αναφέρουν ότι η κατάσταση του 68χρονου Μπρους Γουίλις με τη μετωποκροταφική άνοια επιδεινώνεται συνεχώς και μάλιστα, αυτός είναι και ο λόγος που η Ντέμι Μουρ μετακόμισε κοντά στον πρώην σύζυγό της, επειδή ζει τις τελευταίες του στιγμές…

Ο Μπρους Γουίλις διαγνώστηκε με μετωποκροταφική άνοια τον Φεβρουάριο του 2023 και η υγεία του φέρεται να έχει επιδεινωθεί ραγδαία, γι’ αυτό και η επιλογή της Ντέμι Μουρ να μετακομίσει ακριβώς δίπλα στο σπίτι του και της Έμα Χέμινγκ κρίνεται «ιδιαίτερα ανησυχητική», από τα διεθνή πρακτορεία ειδήσεων.

«Έχει αποφασίσει να είναι δίπλα στον μεγάλο έρωτά της μέχρι το τέλος της ζωής του», αναφέρουν.

Από τη μεριά του, το US Weekly μεταδίδει – επικαλούμενο πηγές της οικογένειας – ότι η υγεία του Μπρους Γουίλις δεν έχει σημειώσει καμία πρόοδο και πως η σύζυγος και οι κόρες του περνούν όσο περισσότερο χρόνο μαζί του, γιατί δεν ξέρουν πόσος του μένει…

«Ο Μπρους έχει καλές και κακές μέρες, αλλά τους τελευταίους δύο μήνες, οι κακές μέρες είναι πολύ περισσότερες από τις καλές. Αυτή η εξέλιξη έφερε όλη την οικογένεια ακόμα πιο κοντά. Κανείς δεν ξέρει πόσος χρόνος έχει απομείνει στον Μπρους Γουίλις, οπότε απολαμβάνουν κάθε στιγμή που έχουν μαζί του», ανέφερε η πηγή στο US Weekly.

Όταν έγινε γνωστή η διάγνωση του Μπρους Γουίλις με μετωποκροταφική άνοια (FTD), έγιναν γνωστές και περισσότερες λεπτομέρειες για το προσδόκιμο ζωής των ασθενών. Αυτό ορίζεται στα 6 με 8 χρόνια, ωστόσο πρέπει να σκεφτεί κανείς ότι κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή.

To άρθρο Η Ντέμι Μουρ γιόρτασε τα Χριστούγεννα χωρίς τον Μπρους Γουίλις – Οι οικογενειακές φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΛιανεμπόριο: «Ταμείο» 4 δισ. ευρώ από την κίνηση των εορτών – Αυξημένα, αλλά όχι πραγματικά έσοδα
Επόμενο άρθροΌταν ο Ντελόρ έλεγε «φτιάξτε μηχανισμούς να εκτοπίζονται χώρες από την Ευρωζώνη»