Με την δέουσα λαμπρότητα η Τοπική Εκκλησία θα εορτάσει την γιορτή των Θεοφανείων, με επίκεντρο τον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα των Ιερών Ακολουθιών, την παραμονή των Θεοφανείων, από τις 5 έως τις 9.30π.μ., θα τελεστούν ο Όρθρος, οι Μεγάλες και Βασιλικές Ώρες των Θεοφανείων, ο Εσπερινός, η Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου και ο Μέγας Αγιασμός. Στις 6μ.μ., στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός των Θεοφανείων, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου. Τον πανηγυρικό της ημέρας θα εκφωνήσει ο Αρχιμ. Ρωμανός Κενανίδης.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβ. Ποιμενάρχου μας κ. Ιγνατίου, ο οποίος θα τελέσει τον Μέγα Αγιασμό. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, θα ξεκινήσει η λιτάνευση του Τιμίου Σταυρού και της Ιεράς Εικόνος Βαπτίσεως του Κυρίου στους δρόμους του Βόλου, με κατάληξη την παραλία, όπου ο Επίσκοπος θα τελέσει τον Αγιασμό των υδάτων.

Προηγούμενο άρθροΣτη «γυάλινη σφαίρα» του Economist: Οι 10 επιχειρηματικές τάσεις του 2024
Επόμενο άρθροΣχέδια βελτίωσης: Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα για τη Θεσσαλία