Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για κλοπή από κοινού άσκησε η εισαγγελέας υπηρεσίας κατά ενός ζευγαριού ρομά, που συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας σε χωριό του Δήμου Ρήγα Φεραίου για κλοπή ενός χρυσού σταυρού με αλυσίδα από τον λαιμό 78χρονης γυναίκας.
Οι δύο συλληφθέντες έχουν ποινικό μητρώο με σωρεία κλοπών, έγινε μεταγωγή τους στα Δικαστήρια και παραπέμφθηκαν στον ανακριτή για να απολογηθούν. Ο συνήγορός τους ζήτησε προθεσμία για να προετοιμάσουν την υπεράσπισή τους και σήμερα θα περάσουν ξανά την πόρτα του ανακριτή, ενώ κρατήθηκαν.

Οι δύο κατηγορούμενοι, άνδρας 33 και γυναίκα 27 χρονών, συνελήφθησαν το πρωί της Δευτέρας σε χωριό του Δήμου Ρήγα Φεραίου, με την κατηγορία της κλοπής.
Η νεαρή προσέγγισε 78χρονη γυναίκα και της αφαίρεσε από τον λαιμό, με τη μέθοδο του εναγκαλισμού, ένα χρυσό σταυρό με χρυσή αλυσίδα. Ακολούθως, επιβιβάστηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο συνεργός της και τράπηκαν σε φυγή. Οι δράστες εντοπίστηκαν και ακινητοποιήθηκαν.

Ο χρυσός σταυρός, χωρίς την αλυσίδα, βρέθηκε σε κοντινή απόσταση από το σπίτι της παθούσας, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στην 78χρονη.

Προηγούμενο άρθροΕνημερωτικό Σεμινάριο από τον Σύλλογο Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών
Επόμενο άρθροΣεπόλια: Αρνήθηκε ότι βίαζε και εξέδιδε τη 12χρονη ο 55χρονος