Προθεσμία για να απολογηθεί την προσεχή Δευτέρα 15 Ιανουαρίου, στις 12 το μεσημέρι, ζήτησε και πήρε ο 50χρονος που οδηγήθηκε το πρωί της Τετάρτης στα δικαστήρια του Βόλου μετά το έγκλημα που διέπραξε με θύμα τον 33χρονο κουνιάδο του.

Το έγκλημα σημειώθηκε στο δρόμο Βόλου-Αγριάς, μετά την ΑΓΕΤ, με κατεύθυνση προς Βόλο όταν ο 50χρονος σκότωσε τον 33χρονο κουνιάδο του, περίπου στις 8 το βράδυ της Τρίτης 9 Ιανουαρίου, ενώ λίγες ώρες νωρίτερα είχε μάθει από την κόρη του για τους βιασμούς και τους εκβιασμούς σε βάρος της από τον 33χρονο.

Ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη σε βάρος του 50χρονου, για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Μιλώντας στην ΕΡΤ η σύζυγος του θύτη δήλωσε:”Το έμαθα πριν από 4 ημέρες, δεν ήξερα τίποτα. Ούτε μου είπε τίποτα το κορίτσι, ούτε ήξερα τι έκανε στα κορίτσια. Το έμαθε ο άνδρας μου και τον έφαγε”.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 50χρονος είπε στους αστυνομικούς για την πράξη του:”Δηλητηρίαζε το παιδί μου, έκανα αυτό που έπρεπε, πατέρας είμαι. Tο τελευταίο διάστημα, που η κόρη μου σπούδαζε, ζητούσε χρήματα να της στέλνω. Κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά, όταν ο σπιτονοικοκύρης του διαμερίσματος που μένει, με πήρε τηλέφωνο, ότι του χρωστούσε ενοίκια, ενώ εγώ και η μητέρα στέλναμε κανονικά χρήματα. Όταν μίλησα με το παιδί για να δω τι συμβαίνει, άρχισε να κλαίει και να μου λέει όλα όσα ζούσε με τον 33χρονο που τη βίαζε και τα βίντεο που είχε και την εκβίαζε και της έπαιρνε τα λεφτά”.

Σύμφωνα με την κοπέλα, ο 33χρονος φέρεται να τη βίαζε από την ηλικία των 9 ετών, ενώ όταν εκείνη μεγάλωσε κι έγινε 12 ετών, τη βιντεοσκοπούσε και τη φωτογράφιζε σε άσεμνες στάσεις, για να την εκβιάζει.

Όταν η κοπέλα εργαζόταν περιστασιακά, εκείνος φέρεται να της τηλεφωνούσε και να της ζητούσε να του δώσει τα χρήματα που έβγαζε, υπό την απειλή ότι θα δημοσιεύσει το υλικό που είχε στην κατοχή του.

Ν.Β.

Προηγούμενο άρθροΛύγισε στη Βαρκελώνη ο Ολυμπιακός, έχασε 86-78 από την Μπαρτσελόνα
Επόμενο άρθροΚαρβαλιάλ: «Κάθε ομάδα θα μπορούσε να κερδίσει στο τέλος»