“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών ο γνωστός Βολιώτης γιατρός Γιάννης Καφφές, ο οποίος υπηρέτησε για περισσότερα από 30 χρόνια ως ακτινολόγος στο Νοσοκομείο Βόλου.

Ο εκλιπών αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και τις τελευταίες ημέρες νόσησε από κορωνοϊό. Μεταφέρθηκε την περασμένη Τρίτη στο Νοσοκομείο, αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών, η υγεία του επιδεινώθηκε και τα ξημερώματα της Παρασκευής άφησε την τελευταία του πνοή.

Την είδηση έκανε γνωστή η σύζυγός του Στέλλα Γιακούλα με τη φράση “Στο καλό σύντροφέ μου” σε μαύρο φόντο, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Κάτω από την ανάρτηση, δεκάδες συγγενείς και φίλοι αφήνουν μηνύματα λύπης για τον θάνατο του Γιάννη Καφφέ και συμπαράστασης στην σύζυγό του.

-Στο καλό, αγαπημένε μας, Γιάννη!!! Αξέχαστε, Γιάννη μας!!! Με την καλοσύνη και το γέλιο σου! Ο υπέροχος σύντροφος της Στέλλας μας!!! Απίστευτο ότι ξαφνικά, πάει, έφυγες…..
Κουράγιο, φίλη μου!!

-Τα θερμά μου συλλυπητήρια Στέλλα. Ήταν ένας ευγενέστατος και εξαιρετικός Κύριος.
Καλή ανάπαυση.

-ΣΤΈΛΛΑ ΜΟΥ, ΤΙ ΛΕΣ;;;; ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΎΩ!!!! ΤΙ ΝΑ ΠΩ… ΚΑΛΌ ΤΑΞΊΔΙ ΓΙΆΝΝΗ, ΚΟΥΡΆΓΙΟ ΣΤΈΛΛΑ!

-Εξαιρετικός άνθρωπος, αλλά κ επιστήμονας! Κρίμα. Συλλυπητήρια Στέλλα. Καλό παράδεισο να έχει.

Η πολιτική του κηδεία κι ο αποχαιρετισμός θα γίνει το Σάββατο 13 Ιανουαρίου, στις 12 το μεσημέρι, στο ξενοδοχείο Παρκ του Βόλου.

Η αποτέφρωση της σορού σύμφωνα με την επιθυμία του θα γίνει στην Ριτσώνα τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου.

Η οικογένειά του επιθυμεί, αντί στεφάνων να δοθεί οικονομική βοήθεια στο σύλλογο φίλων, εθελοντών και οικογενειών ΚΕΘΕΑ Πιλότος, την ημέρα της κηδείας στο ξενοδοχείο Παρκ, ή στο λογαριασμό GR 0701726 12000 5612 095255331.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο

 

 

Προηγούμενο άρθροΓιώργος Τσίπρας: «Έμαθα από την τηλεόραση για την κομματική πειθαρχία και μένω εκεί»
Επόμενο άρθροΑπό που θα λαμβάνουν απαντήσεις για την κρατική αρωγή οι πλημμυροπαθείς του Βόλου